Pris6 190 000
Bruksareal bolig194 m2
Tomtestørrelse535 m2
Antall soverom4
P-rom158
EnergikarakterB
BoligtypeTomannsbolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Meget romslig halvpart av nybygd tomannsbolig som holder en meget bra standard på innvendige flater. Soverommene er romslige og ett av dem
har eget bad. Fra stue og kjøkken er det en formidabel utsikt mot sør!

Oppholdsrom og ganger har 1-stavs parkett, og på soverommene er det 3-stavs. Flotte flislagte bad med dusjkabinett og vegghengt toalett. Egen
inngang til hybel med kjøkken og flislagt bad. Integrert garasje med adkomst via boligen som et ekstra pluss.

Boligen ligger flott til med nydelig utsikt over Saltenfjorden og Børrvasstindene. Det er spesielt barnefamilier som har funnet sitt nye hjem i området. Det er kort vei til lekeplass og det er videre kort vei til Hunstadsenteret hvor du bl.a finner matbutikk, vinmonopol, fiskebutikk, apotek, cafè, sportsbutikk for å nevne noe. Det er også nærhet til Universitetet og de andre skolene på Mørkved.

Innhold
BRA 62 kvm 1. etg: vindfang, bod og garasje. Hybel: gang, bad, oppholdsrom og bod.
BRA 66 kvm 2. etg: trapperom/gang, 3 soverom, bad og bod.
BRA 66 kvm 3. etg: stue med åpen kjøkkenløsning, soverom og bad.

Standard:
Flott 1-stavs parkett i gangarealer og oppholdsrom. 3- stavs parkett på øvrige tørre rom. Flislagte bad med dusjkabinett og vegghengt toalett. Ferdigmalt Huntonitt veggplater (el. tilsvarende) på soverom, øvrige rom har slette malte flater (ikke bad). Hvit slett kjøkkeninnredning med gråspraglet benkeplate. Avsatt plass for oppvaskmaskin og integrert komfyr i benkeskap. Kjøper sørger selv for ønsket garderobeløsninger.

Planer og tegninger

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..