PrisFra 2 750 000,-
Bruksareal bolig109 m2
Antall soverom3
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Søyland er et populært boligområde som ligger øst for Flekkefjord sentrum. Feltet har vært bygget ut i flere omganger, men mesteparten av Søyland er bygget ut på 80 og 90 tallet. Området består i hovedsak av eneboliger, med enkelte mindre leilighetsbygg. Vi har nå fått hånd om to flotte tomter i dette etablerte boligområdet.

Søyland har vært et populært område for unge førstegangskjøpere og barnefamilier. Litledalen barnehage ble derfor etablert i 1990, kun 400 meter fra tomtene. Barnehagen er nylig kåret til en av de best likte barnehagene i Norge.

Lokal grendeskole ble bygget i 1997. Søyland skole har elever i 1. til 4. trinn. Gymsalen i Søyland skole blir også brukt som grendehus. Ved skolen finner man også lekeområder med ballbinge.

For den aktive er det ikke mer en 500 meter til lysløypa på Søyland. Her er det mulighet for fine kveldsturer til fots eller på sykkel på sommeren, og skiturer på vinteren. Søyland har også et stort nett av turstier som blir flittig brukt. Her finnes det også flotte badeplasser.

Nye boliger i Gråsteinsveien
Litledalen-/Gråsteinveien er ferdig utbygd. Vi har vært så heldige å få hånd om de to siste tomtene. Tomtene ligger i skrånende terreng. Her har vi prosjektert to innholdsrike eneboliger med en prislapp som gjør det rimeligere å kjøpe nytt enn brukt. Boligene har fått et minimalistisk preg innenfor en tradisjonell byggestil med saltak. Vi har hatt som mål å tegne rimelige, nye boliger som likevel har plass, oppleves romslig og som ser bra ut.

Begge boligene er smarte og arealeffektive, her finnes ingen dødplass og unødvendige ganger. Resultatet er boliger med store rom og integrert carport med flott terrasse på toppen, her utnyttes alle 140 kvm til det fulleste. I tillegg er det mulig å legge til et loft og få ytterligere to soverom og en ekstra stue. Ta kontakt med selger for mer informasjon.

Det er lagt stor vekt på rett plassering av vinduer for få maksimalt lysinnfall og utsikt. Store vindusflater bidrar dessuten til å gjøre rommene større og luftigere. Stue og kjøkken er lagt til andre etasje for å utnytte utsikt og lysforhold best mulig.

Les mer om de enkelte boligene i boligenes link.

Boligenes innhold
1. etasje: carport, entré, trapp, to soverom, bad og vaskerom. Fra carport er det direkte tilkomst til både hoveddør og biingangsdør. Her kan du gå tørrskodd fra bilen. I tillegg er det lagt inn en ekstra praktisk bod til de tingene man bare ikke har noen annen plass å legge.

2. etasje: stue, kjøkken, master bedroom med garderobe og privat bad. Her er det også direkte utgang til stor terrasse som ligger på sørsiden av boligene.

Vi har tenkt brukervennlighet og tidsklemmen de fleste av oss lever i. Plassbruk har vært essensielt. Hukker og nisjer sørger for å få ting av veien og sparer gulvplass. Åpen stue og kjøkkenløsning med flott kjøkkenøy innbyr til sosialt samvær. Master bedroom med privat bad inviterer til luksus. Soverommene har god oppbevaringsplass, både til klær og til leker. Vaskerom og bad er begge av romslig størrelse, med plass til det du trenger.

Boligene får uteplass foran boligen på inngangsnivå, og en stor terrasse i annen etasje. Terrassen fungerer som tak over carport. Den skrånende tomten bak boligen vil være fin å bruke til f.eks frukttrær og bærbusker.

Leveranseomfang
Boligen leveres klar for maler og overflatebehandling. Vi har gjort det enkelt og laget tilvalgspakker. Du kan velge å gjøre noe selv, eller du kan la oss gjøre hele jobben. Uansett får du full kontroll på kostnadene.

– Utv. kledning leveres som liggende dobbelfals, Møre Royal impregnert oker
– Takstein leveres som Zanda Elegant
– Vinduer leveres fra Nordan, i valgfri standard farge
– Ytterdører leveres fra Bygg 1

– Innvendige vegger og himlinger leveres med gips
– Innerdører leveres slette, kompakte fra Bygg 1
– Kjøkken og bad leveres fra JKE
– Garderobeskap leveres hvite, slette, 100cm
– Varmekabler i bad

Grunnarbeid, betongarbeid, rørlegger, elektriker, ventilasjon er inkludert i pris.

Betalingsplan og omkostninger
10% av kjøpesum betales ved kontraktsinngåelse. Dette vil utgjøre mindre enn det som kreves som egenkapital av banken. 90% av kjøpesum betales ved overtakelse, mot skjøtet. Dermed kan byggelånet utsettes i det lengste.

Offentlige gebyrer og dokumentavgift av tomtesum kommer i tillegg. Etter som det er ubebygd tomt, er dokumentavgift kun 2,5% av kjøpssum på tomt, altså kr. 6 500.-

 

Planer og tegninger

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..