Bruksareal bolig84 og 65 m2
Antall soverom2-3-4
BoligtypeEnebolig, Leilighet

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Sørumsvingen er et helt nytt nabolag for deg som ønsker et praktisk og moderne hjem, med herlig natur og fantastiske friluftsmuligheter rett utenfor døren. Det er et nabolag for deg som verdsetter skogens ro og landlige omgivelser, men som samtidig ønsker kort avstand og effektiv kommunikasjon til storbyen. På idylliske Sørumsand bor du vakkert og fritt – en halvtimes togtur fra Oslo. Det skal bygges en rik sammensetning av boliger for ulike aldersgrupper, i en helhetlig utvikling bundet sammen av attraktive fellesområder, så her møter du et varmt og levende lokalsamfunn i det som er et satsningsområde i rask vekst. I Sørumsvingen ligger alt til rette for et sunt og aktivt liv for store og små.

Salget er i gang!
Vi vil bygge en god blanding av arealeffektive eneboliger i kjede og romslige 3-romsleiligheter vil gi et varierende bomiljø. Boligene i kjede vil få solrike uteplasser på bakkeplan og på takterrasse. Leilighetene vil få terrasse på mark eller luftig balkong. Begge boligtypene vil få hver sin garasje. Både leilighetene og eneboligene i kjede vil få god og tidsriktig standard med lyse flater og gjennomtenkte planløsninger. Nøkkelord er kjøkken fra Sigdal, flislagte bad, flislagt gang med gulvvarme, vinduer som gir rikelig med lysinnslipp og gode møbleringsmuligheter.

Enebolig i kjede: 84 kvm BRA
Leilighet: 65 kvm BRA

Landlig idyll en halvtime fra byen
Området som nå utvikles ligger noen få hundre meter fra sentrum av tettstedet Sørumsand i Akershus, nær skoler, idrettsanlegg, togstasjon og et bredt handels- og servicetilbud som omfatter Vinmonopolet og flere dagligvarebutikker. Samtidig bor du bokstavelig talt rett ved skogkanten, en inngangsport til kilometervis med tur- og skiløyper året rundt. Fra Sørumsand stasjon tar det kun 28 minutter med toget til Oslo S, med to avganger i timen både morgen og ettermiddag. Til Lillestrøm bruker toget bare 16 minutter. På Sørumsand bor du dessuten bare en halvtimes kjøretur fra hovedflyplassen på Gardermoen. Satsningsområdet Sørumsand kommer til å vokse i årene som kommer, og vil bli en stadig mer attraktiv destinasjon for familier med Oslo som arbeidsmarked. Ta kontakt for mer informasjon om prosjektet!

Planer og tegninger

Interiør illustrasjoner

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..