Pris4 476 500
Bruksareal bolig157 m2
Tomtestørrelse569 m2
Antall soverom4
P-rom162
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Beliggenhet

Frittliggende på toppen av Smååsane i Vennesla – i vårt nyeste byggetrinn, trinn 2B. Området er meget godt tilrettelagt for barns uteaktiviteter med nærhet til tur og lysløper. Kunstgressbane med lys, BMX-bane og lekeplass like i nærheten. Et ungt og trivelig nabolag, og kort og trygg vei til Smååsane barnehage.

Beskrivelse «Fauna»

Fauna er et praktisk hus med rette linjer, asymmetrisk takform og spennende vindusdetaljer. Et inntrukket parti uten søyler gir et lunt uteområde. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen har mulighet for gjennomgående peis, noe som sikrer avslappende peiskos både i stuen og på kjøkkenet. I loftsetasjen er det fire store soverom, bad og romslig garderobe. Fauna er en bolig for alle alderstrinn, tilrettelagt for at en kan bo på ett plan om nødvendig.

  • Spennende, moderne design
  • Inntrukket parti gir lunt uteområde for fine dager
  • Romslig loftsetasje med store soverom
  • Tilrettelagt for å bo på ett plan ved behov

Standard

Boligen leveres nøkkelferdig. Se vedlagt leveransebeskrivelse.

Annonsert pris er basert på SSB’s prisindeks for Enebolig av tre, byggearbeid unntatt stein-, jord og sementarbeid pr 01.01.20. Ved kjøp vil pris bli justert i forhold til utvikling i prisindeks.

Adkomst

Kjør til Vennesla sentrum, til venstre i rundkjøringen og over brua. Følg riksvei 454 inn Bruvegen og videre inn Drivenesvegen. Etter ca. 200 meter svinger du til venstre i rundkjøringen mot Smååsane. Kjør opp bakken, og til venstre midt i bakken, slik at du får barnehagen på høyre side. Ta til venstre inn Linneaveien, og opp bakken, inn Kløvervegen, og 1. vei til venstre inn Smørblomstvegen.

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..