Priskr. 5 600 000,- - 6.550.000,-
Bruksareal bolig147 -121 m2
Tomtestørrelse3049 m2
Antall soverom3
P-rom181 -143
BoligtypeRekkehus, Tomannsbolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Kort info om prosjektet:
Prosjektet omfatter 10 nye boliger under oppføring med alt en familie trenger. Flott beliggenhet høyt i terrenget med glimrende solforhold og umiddelbar nærhet til skole og barnehage. Boligene leveres nøkkelferdige med god innvendig standard, bygd etter TEK10. Her trenger du ikke å velge – nærheten til skoler og barnehager gjør området svært ettertraktet blant barnefamilier og marka ligger et steinkast unna. Samtidig er det kort vei til alt du behøver i hverdagen og kun 20 minutter med bilen inn til hovedstaden.

Beliggenhet:
Her vokser barna opp i et veletablert nabolag med jevnaldrende lekekamerater aldri langt unna. Trygg og kort rusleavstand til Slattum barneskole som ligger vakkert til med Lillomarka som nærmeste nabo og gir barna flotte muligheter til å lære i naturen! Fra feltet tar det ca. 1-2 minutter å gå til skolen. Både før og etter skoletid er barna velkomne til SFO som ligger i samme bygg. Når barna blir eldre og starter på ungdomsskolen, sykler de bort til Li ungdomsskole på bare 10 minutter. Etter skoletid sørger Gjelleråsen idrettsforenings kunstgressbaner, samt Li badet og Lihallen som benyttes til flere idretter som håndball, innebandy og volleyball, for å holde barna i aktivitet. Bjertnes videregående skole finner du på Rotnes.

Kommunen har 5 kommunale og 21 private barnehager som arbeider under den felles overskriften «Med skrubbsår på knærne og stjerner i øynene». Barna kan enkelt hentes og leveres ved Læringsverkstedet barnehage, omtrent 1 minutts trilletur unna. Her brukes skogen som lekearena og uteområdene brukes flittig. Gnisten barnehage ligger også godt innen rekkevidde.

Du behøver ikke reise til Oslo sentrum for å få dekkes dagens gjøremål. Hagansenteret ligger en rask kjøretur unna hvor du finner alt fra frisør og legesenter til dagligvarebutikk og spisested. Coop Prix har en sentral beliggenhet på Slattum og kan enkelt besøkes på vei hjem fra jobb. Her har man det aller meste lett tilgjengelig i sitt eget nabolag. Ønsker du ytterligere med servicetilbud er det korte strekninger til Stovner senteret og Strømmen storsenter. Tar du bilen kommer du deg til hovedstaden på kun 20 minutter. Sentrumslivet gir deg enkel tilgang til blant annet kulinariske opplevelser, konserter, shopping, utstillinger, uteliv og alt av servicetilbud.

I Nittedal finner du bygdas nye kulturhus, Kulturverket Flammen. Senteret har blant annet et moderne bibliotek, kulturskole- og øvingslokaler, arealer for ulike ungdomsaktiviteter og utstillingsarealer for kulturarv og kunst.

For de tur- og treningsglade har man et eldorado av muligheter som garantert vil motivere enhver til å snøre på seg joggeskoene. Dalen er omgitt av Nordmarka, Romeriksmarka og Lillomarka som har fantastisk mange fine plasser å by på i omegnen. Sistnevnte er et populært utfartsområde både sommer og vinter, full av stier og løyper til langrenn, turgåing, sykling og ridning, og inneholder mange idylliske vann som er godt egnet for bading og fisking. Her er det noe for alle, om man ønske rolige rusleturer, lange skiturer i opplyste lysløyper eller teste skøytekunnskapene på kalde vinterdager. En perle for en aktiv familie! Her finner du også flere hyggelige varmestuer hvor du kan nyte nystekte vafler, pølser og varm eller kald drikke når du trenger en pause. Det er større alpinanlegg i Varingskollen, nord i kommunen. Her finner du blant annet seks bakker, inkludert blå og rød terrengparker – hvor rødparken er kåret til en av Norges beste.

Ønsker du å kombinere treningen med naturopplevelser, tar du turen opp til Røverkollen som byr på variert og spennende turterreng. Dette er en utmerket destinasjon for søndagsturen med nydelig utsikt over Lillomarka, byen og Romerike. Ikke langt fra Skredderudtjern ligger Massjørgen gruva som er en fin og spennende tur for både barn og voksne, dette er også en innholdsrik tur å anbefale.

Standard:
Velkommen til nye, flotte og innflytningsklare boliger i Skoleveien 9- 11. Dette er 10 boliger under oppføring i attraktive og barnevennlige omgivelser på Slattum. Her er det trygg gangavstand til skole, barnehage og det er i tillegg grøntarealer og lekeplass på feltet. Svært familievennlig område beliggende høyt i terrenget med glimrende sol-og utsiktsforhold. Husene får en gjennomtenkt og barnevennlig planløsning med god størrelse på de ulike rom. Velg mellom fire forskjellige hustyper som tilpasser din familie sitt behov og hverdag.

Boligene leveres nøkkelferdige med god innvendig standard, bygd etter byggteknisk forskrift (TEK10). Her vil man kunne flytte rett inn uten å tenke på annet enn sitt eget flyttelass. Her slipper du vedlikeholdskostnader i nær fremtid.

Hvorfor kjøpe nytt?
Boligene er i forskriftmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist
Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger
Mulighet for å tilpasse materiell og fargevalg i boligen
Lave omkostninger ved kjøp – 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien

Vedlagt i prospekt følger leveransebeskrivelse som orienterer om de ulike roms overflater. Kjøper har mulighet til å gjøre noen individuelle tilpasninger som blant annet endring av kjøkken, baderomsinnredning, fliser, peisovn, type parkett osv.

Lekkert 1-stavs parkettgulv, fliser i gang, malte gipsvegger og trappetrinn i eik. Boligene vil få et moderne og stilrent kjøkken levert fra Sigdal. Kjøkkentype Uno med hvite overskap og sandfarget/ brune under/høyskap. Det leveres integrerte hvitevarer som platetopp, ovn, kjøl og oppvaskmaskin. Det er mulighet til å gjøre endringer på kjøkken innenfor Sigdal sitt sortiment.

På badene leveres Linn bad Hilde baderomsmøbel, servantskap med to skuffer og Evermite heldekkende servant. Speil med alu-ramme og ledbelysning. På vegger i våtrom påføres hvite 25 X 40 cm fliser. På gulv legges grå 19,7 X 19,7 cm fliser. Det er mulighet til å gjøre endringer på sanitær- og flisleveransen.

I stue leveres frittstående peisovn fra Schiedel type Sirius 1 med stålpipe. Boligen leveres med balansert ventilasjon.

Gnr:8
Bnr:49
Kommune: Nittedal kommune

Felleskostnader: Anslått til kr. 2000,- pr. mnd.
Eieform: Eierseksjon

Mer informasjon?
Ta kontakt med meglere Klaus Westersund eller Lasse Ullereng for ytterligere informasjon om prosjektet!

Planer og tegninger

Skoleveien 9 - 11, 1480 Slattum

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..