Pris3 690 000
Bruksareal bolig139 m2
Antall soverom3
P-rom132
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng

Beliggenhet

Skaftåsen er en del av det flotte boligfeltet på Natveitåsen i Birkenes kommune, Området ligger vestvendt med fantastiske solforhold. Det er masse nydelige turmuligheter like i nærheten rundt Natveitåsen og på Tveide. Gangavstand til både skoler og barnehage, og Birkenes sentrum ligger en kort sykkel-/biltur unna.

Boligområdet er relativt nytt, men oppleves allikevel som veletablert. Det er barnevennlig med flere lekeplasser, balløkke og nærhet til natur.

Kort vei til E-18, og videre både til Lillesand, Sørlandsparken, Grimstad og Kristiansand.

Beskrivelse

Hellvik Hus Søgne AS presenter her en innholdsrik og arealeffektiv enebolig i et flott boligområde. Boligen leveres i utgangspunktet klar for maler-, gulvlegger- og flisearbeider, men vi kan selvsagt også levere den nøkkelferdig for deg mot et tillegg på ca kr. 300 000,-. Kontakt oss for mer informasjon om nøkkelferdig leveranse.

Innhold

1. etasje:
Entrè med varmekabel og trapp opp til loftsetasje. Gips på vegger og himling.
Kombinert bad/vaskerom med varmekabel, gips på veggene, gips i himling. Opplegg for vaskemaskin. Baderomsinnredning fra Strai Kjøkken & Bad.
Stor stue på ca 42m2 med åpen løsning mot kjøkken. Kjøkkeninnredning fra Strai kjøkken til en verdi a kr. 110 000,- inkl.mva (Kampanje frem til 01.07.2020 – få med ytterligere kr. 70 000,- i kjøkken)

2.etasje:
3 romslige soverom hvorav 1 har mulighet for walk in garderobe, loftstue m/mønt himling og bad med mulighet for både badekar og dusj. Varmekabel i gulv på badet.

Tomten

Tomtestørrelse: ca 790 m². Tomten leveres grovplanert med stedlige masser. Innkjørsel/tun leveres gruset. Tomteopparbeidelse utover dette inngår ikke i salgspris, men kan leveres mot tillegg.

Parkering

Biloppstillingsplass på egen tomt.

Omkostninger

Dokumentavgift tomt, tinglysingsgebyr og panteattest.

Planer og tegninger

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..