Pris8 321 050
Bruksareal bolig256 m2
Antall soverom5
P-rom215
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Om boligene

I Safirveien på Sandved kommer to flotte og moderne eneboliger for salg. Boligene er over 3 plan og har attraktive kvaliteter som godkjent utleiedel i underetasjen, dobbel garasje og overbygget terrasse! Boligene er tegnet og planlagt sammen med arkitekt, og vil få en oppgradert nybolig standard både utvendig og innvendig.

Luftig 2. etasje med mønet himling og mye glass for å få mest mulig glede av den fine utsikten. Fra stue og kjøkken er det direkte utgang til overbygget terrasse med ettermiddags- og kveldssol. Fra terrassen er det også utvendig trapp ned til hagen og gårdsrommet.
Det romslige soverommet i 2. etasje kan fungere som foreldresoverom med eget bad med dusj, alternativ som ekstra barnerom, gjesterom, lekerom eller en ekstra stue.

I 1. etasje er det 3 soverom. Her kan ett av soverommene brukes til ekstra stue el. om ønskelig. Her er bad med dusj, entré med garderobe og praktisk biinngang med inngang fra garasje. Romslig vaskerom i underetasje for hoveddelen, samt god lagringsplass. Resten av underetasjen er avsatt til utleiedel, men kan tilknyttes hoveddel om ønskelig. Leilighet med mulighet for 2 soverom. Leiligheten har gode kvaliteter ift. planløsning og innvendige kvaliteter, godt med lys fra store vindusflater, egen parkering, inngang skjermet fra hoveddelen og en fin, privat uteplass.

Boligene selges til fastpris. Ta kontakt for å avtale møte!

Beliggenhet

Boligene har en meget attraktiv beliggenhet og romslige tomter i enden av blindvei på Sandved. Perfekt dersom en søker en rolig, trygg og barnevennlig beliggenhet, men likevel ønsker nærheten til alle fasiliteter.

Det er kort avstand til Sandnes sentrum og enkel tilkomst til E39.

Få minutters gange fra boligen ligger også Sandvedparken. Her er det fine turområder for hele familien, flere fine lekeplasser og utsalg av bakervarer i helger. Gjennom parken er det en flott spasertur til Sandnes sentrum.

Sandved er et fint sted for barna å vokse opp, med Sandved skole og barnehage like i nærheten. I tillegg har man også Gand kirke og Sandnes flerbrukshall i gangavstand. Ungdomsskole og Skeiane Legesenter finner du også i nærmeste omkrets.

Gode bussforbindelser.

Innhold

1. etasje: Entre/gang, biinngang, 3 soverom, bad.
2. etasje: Stue/kjøkken med utgang til balkong, hovedsoverom med bad (evt. lekerom/tv-stue)
U. etg: Vaskerom til bolig.Egen adskilt godkjent leilighet som inneholder: Entre, 2 soverom, kjøkken/stue og bad.

Planer og tegninger

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..