Pris2 990 000,-
Bruksareal bolig96 m2
Antall soverom3
EnergikarakterC
BoligtypeLeilighet

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Berglia Vest – boliger for barnefamilier
Berglia Vest er forbeholdt familier med barn under 16 år og ungdom under 34 år. Her tilbyr vi rimelige, romslige leiligheter. Tomtene er subsidiert av kommunen for å få førstegangsetablerende inn på boligmarkedet.

Beliggenhet
Feltet ligger på vestsiden av Berglia, siste byggetrinn i Rauli. Innkjørsel fra Lyngveien. Her er det topp utsiktsforhold og mye sol. Alle leilighetene er sørvest vendt og har utsikt mot fjorden. Naturen ligger rett utenfor inngangspartiet. Her er kort vei til både hei og sjø; Rauliheia er rett utenfor inngangspartiet og Raulibukta er ti minutters gange unna. Rauli barnehage er bokstavelig talt et steinkast unna.

Leiligheten
Vi har for salg en flott leilighet, den siste nye i feltet. Den er helt ny. Ettersom leiligheten ikke har vært omsatt tidligere, vil det kun bli dokumentavgift på tomteverdien, altså kr. 6 250,-. En tilsvarende brukt bolig vil utløse en dokumentavgift på kr. 74 750,-

Leiligheten ligger i annen etasje av en firemannsbolig, og er romslig med sine 100 kvm BRA. Det er to mindre trapper opp til inngangsparti, men inne i leiligheten er alt på ett plan.

Inngangspartiet er godt overdekket under et halvtak og her er det plass til et lite cafésett hvor man kan sitte og nyte morgensola.
I leiligheten kommer man inn i en gangen, med god plass til klær og sko på høyre side. Her er også vaskerom og bod. Til venstre ligger de tre soverommene på rekke og rad. Hovedsoverommet ligger nærmest stuen. Stue og kjøkken har åpen løsning, men i en L-form slik at kjøkkenet ligger tilbaketrukket fra deler av stuen. Kjøkkenet fra JKE Design har mye skap- og benkeplass. Badet ligger sentrert i leiligheten og er av god størrelse.

Leiligheten må oppleves! Den er både romslig og luftig, med gjennomtenkte løsninger for oppbevaring og møblering. Her har vi rikelig med vinduer, samtidig som vi bevarer veggplassen. I stue og kjøkken er det skråhimling, noe som gir en fantastisk romfølelse. Fra stue er det utgang til en solrik, overdekket balkong med nydelig utsikt over fjorden.

Ta kontakt i dag for visning!

Leveranse
Vegger: Gips,sparklet og malt i lys nøytral farge. Vegger i vaskerom er malte overflater med Nordsjøs våtromsprogram i samme farge som resten av leiligheten. Vegger på bad er baderomspanel fra Fibo-Trespo i fliseformatet 60*60.
Himling: Gips, sparkles og males hvit.
Gulv: Belegg i bad, vaskerom og bod. Gulv i tørre rom laminat fra Pergo, Drivved Eik.

Kjøkkeninnredning, hvitvarer, baderomsinnredning og garderobeskap er inkludert i pris.

Utvendig maling er inkludert.

Carport kan kjøpes i tillegg.

Inkludert i prisen:
– Kjøkken, bad, garderobe
– Parkeringsplass
– Utvendig maling
– Innvendig malerarbeid
– Laminatgulv og gulvbelegg
– Fiberkabel
– Opparbeidet fellesområde
– Lekeplass
– Rørlegger
– Elektriker
– Ventilasjon
– Varmepumpe og vedovn.

For øvrig beskrivelse henviser vi til leveransebeskrivelsen for dette prosjektet.

Lek
Området er tilrettelagt for barns lek. Det er opparbeidet lekeplass med reikte, sandkasse og vippedyr. Lekeområdet er sentrert midt i feltet.

Solforhold
Solen kommer tidlig ved inngangspartiet og dreier rundt bygget i 13-tiden. Leilighet mot øst vil beholde kveldssolen til rundt 20.30. Nydelig utsikt over fjorden.

Nyttig informasjon
Beskaffenhet: Tomten er subsidiert av Flekkefjord Kommune med 250 000,-. Det følger derfor en videresalgsklausul ved kjøp av bolig. For nærmere informasjon kontakt selger.

Feltet er delt opp i fire tomter, med et sameie i hver. Hver leilighet blir seksjonert. Det er oppprettet en velforening for å ivareta feltets felles interesser.

Hele området er asfaltert i gang- og kjørebane, samt parkeringsplasser. Grøntarealer mellom bygninger og veier vil bli opparbeidet og tilsådd med gress. Ellers vil naturen bli minst mulig berørt på nordvest siden av feltet, mot skrenten. Terrassene er privat uteområde for hver bolig.
Det er satt opp parkarmaturer for belysning av felles parkeringsarealer, interne veier og lekeplass.

 

Planer og tegninger

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..