Pris11 490 000
Bruksareal bolig266,9 m2
Bebygd areal155,7 m2
Tomtestørrelse780 m2
Antall soverom4
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Eksklusiv funkisbolig med høy standard, dobbelgarasje, stor og solrik terrasse med herlig utsikt! Gangavstand til togstasjon!

Fasiliteter:
Balkong/Terrasse
Peis/Ildsted
Kabel-TV
Sentralt
Dobbelgarasje/P-plass
Turterreng
Hage
Utsikt
Bredbåndstilknytning

Eksklusiv funkisbolig m/høy standard – Integrert dobbelgarasje – Solrik terrasse – Herlig utsikt.

Presentasjon

Parkveien 8B er en helt ny rålekker funkisvilla over to plan. Eiendommen ligger naturskjønt til utenfor Asker sentrum, rett ved marka og med kort vei til sjøen, som kan skimtes fra eiendommen.

Dette er en eksklusiv villa med høy standard; Royalimpregnert vedlikeholdsvennlig kledning, store sorte aluminiumsbelagte vinduer, trapp fra Stryntrappa og hvitpigmentert parkettgulv av eik. Stilen er komplett med sorte innerdører, listefrie vinduer og tak og takhøyde 2,6 m på hovedplan. Det er ellers to lekre bad, peisovn i stuen, JKE kjøkken med hvitevarer, tv-stue, wc og vaskerom. Ett av fire soverom ligger i suiteløsning med walk-in-closet og ett av badene.

Svært gode solforhold og flott utsikt. Innerst i rolig stikkvei og her er intet innsyn fra naboer. Svært barnevennlig og rolig med gangavstand til skole, barnehage, dagligvare butikk og offentlig kommunikasjon.

Gangavstand til togstasjon!

Eiendommens kvaliteter
– Nyoppført, lekkert designhus.
– Innholdsrikt.
– Integrerte, stor dobbelgarasje.
– Herlig, dels overbygd terrasse.
– Luftig utsikt med glimt av sjø.
– Stor entré m/fliser og gulvvarme.
– JKE kjøkken med alt av hvitevarer.
– Flott, luftig stue med peisovn.
– Tv-stue i forbindelse med entré.
– To luksuriøse bad m/regnfallsdusj.
– Eget wc-rom og vaskerom.
– Fire soverom, ett i suiteløsning.
– Walk-in closet og en sportsbod.
– Varmepumpe integrert i himling med varme/kjøling.
– Balansert ventilasjonsanlegg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig område på Gullhella i Asker kommune. Asker er nylig blitt en storkommune med fokus på tjenestetilbud, oppvekstsvilkår og lokalsamfunn. Gullhella ligger omtrent midt mellom Heggedal og Asker sentrum, som begge byr på rikelig med fasiliteter, ellers er det nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon.

Boligen ligger med umiddelbar nærhet til marka og kort vei til sjøen. For turmuligheter kan man besøke Kjekstadmarka og Dikemark med turstier om sommeren og preparerte skiløyper vinterstid. Alpine utfordringer finner du ved Vardåsen skisenter, ca. 15 min unna. Gjellumvannet har gode bade- og fiskemuligheter og ligger i gangavstand fra boligen.

Det er balløkke og grusbane ved barneskolen, samt fotballbaner ved ungdomsskoler, ellers åpnet Norges første sykkelpark i Heggedal sommeren 2015 – et populært sted for store og små. Vollen ungdomslag har et aktivt tilbud innen fotball, håndball og ski, og det er egen klubb for de som ønsker seg ut i villmarka. Det er ellers kort vei til Gjellum idrettsanlegg, med eget klubbhus ved barneskolen i Heggedal, og i Kloppedalen finner du en innholdsrik, utendørs treningspark.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000. Handlegatene og Trekanten Senter i Asker ligger en liten biltur unna, og det er kort vei til Heggedal sentrum som har et variert utvalg i forretninger og servicetilbud. Sandvika og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Gullhella stasjon, som ligger ca. 10 min gange fra boligen. Det er svært praktisk at det er gangavstand til togstasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Slemmestad, 10 min til Asker, 14 min til Holmen, 18 min til Sandvika og 34 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Blakstad barneskole. For elever i ungdomstrinnene er Risenga/Hovedgården/Vollen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Planer og tegninger

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..