PrisFra 6 390 000 - 6 690 000
Bruksareal bolig163,6 m2
Bruksareal total190,9 m2
Antall soverom3
P-rom151 m2
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Presentasjon Nordal Panorama Utsikten
På Nordal Panorama skal det nå bygges 8 nye og moderne eneboliger i funkisstil over to plan. Alle boligene vil få en fantastisk utsikt og meget gode solforhold, samt at de ligger rolig og barnevennlig til nær marka.

Innvendig vil boligene fremstå som moderne med smarte løsninger. Husene leveres som «smarthus» med fjernstyring av lys. Alle gulv i oppholdsrom leveres med en stavs eikeparkett, med unntak av bad, WC, bod og gang i hovedetasje vil få skiftergrå keramikkflis på gulv. Vegger i hovedetasje leveres med hvitmalt gips, mens vegger på baderom vil få kremhvit flis. Alle boligene vil få kjøkken og stue i åpen løsning, 3 soverom, TV-stue, peisestue, trimrom, 2 bad og vaskerom, samt innvendig boder for lagringsplass. Nyt sol og utsikt fra markterrasse og balkong. Parkering på egen tomt. Boligene er tilrettelagt for å etablere praktikantdel med egen inngang.

Beliggenhet
Eneboligene blir beliggende høyt og landlig med en fantastisk utsikt og gode solforhold, med marka som nærmeste nabo. Nordal Panorama er et attraktivt og meget barnevennlig område med gangavstand til Nordal skole og Borgerstad barnehage, ca. 300-500 meter fra boligen. Tranby har et attraktivt idrettsmiljø for barn og voksne i alle aldre, der Lier IL er aktive innen blant annet fotball, ski og håndball. På Tranby er det egen idrettsplass og idrettshall. I umiddelbar nærhet er det gode rekreasjonsmuligheter året rundt i skog og mark. Gjennom hele vinteren er det stort løypenett med nykjørte skiløyper og om sommeren finner man flere flotte badevann. Fra boligene er det ca. 12 minutters biltur til Holtsmark golfbane.

Servicetilbud
Nærmeste dagligvarehandel er Kiwi Tranby, ca. 2,1 km fra boligen. Ellers er det dagligvarebutikk, lege, helsestasjon, tannlege, idrettshall og fotballbaner på Tranby, ca. 5 minutters kjøretur unna. Det er ca. 7 minutters kjøring til Liertoppen kjøpesenter med en rekke butikker, blant annet vinmonopol. Ved Liertoppen finner man også Bauhaus, som har det man måtte trenge til hus og hage. Fra Ringeriksveien går det ekspressruter til Oslo, Drammen og Asker med gode togforbindelser videre (blant annet flytoget). På hverdager går det busser hvert 15. minutt om morgenen innover til Oslo, og på ettermiddagen går det hvert 15. minutt fra Oslo til Tranby. For rutetider se www.brakar.no. Det tar ca. 7 min til påkjøringen på E-18, og du er i Asker på ca. 15 minutter eller i Oslo på ca. 25 minutter. Til Drammen er det ca. 10 minutter.

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..