PrisFra 3 150 000,-
Bruksareal bolig92 m2
Antall soverom3
BoligtypeRekkehus

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Perfekt førstegangskjøp!

På Myklebust, nær hav, sjøbad og flotte turområder, skal Hellvik Hus oppføre 7 lekre rekkehus med gode kvaliteter. Boligene er vunnet i prosjektkonkurranse i regi av Sola Tomteselskap – dette sikrer deg som kjøper en prisgunstig kvalitetsbolig. Her får du flotte rekkehus med tre soverom, egen hage og to utvendige boder, levert nøkkelferdig, til kr. 3.150.000,-. Endebolig på mot sørvest kr. 3.250.000 og endebolig mot nordvest til kr. 2.650.000 (mindre rekkehus).

Feltet ligger luftig til på en høyde og boligene får fint utsyn i retning nord og vest. Mange flotte lekeplasser og et trivelig bomiljø. Felles parkeringsplass for boligene på feltet like ved, her er det også egen bod til hver bolig.

Boligene får fleksible planløsninger som kan tilpasses ulike faser og behov. Gjennomlys i hovedplanet har vært et viktig grunnelement for alle boligene i rekken. Store, praktiske skyvedører i hver ende gir flyt og en nærmest sømløs overgang fra hage- og uteområdet mot sør, gjennom kjøkken og stue, og videre ut på utearealet mot nordvest. Herfra er det fin utsikt og ettermiddags- og kveldssol.

I tillegg til bod ved parkeringsplass får også boligene hver sin hagebod som gir verdifull oppbevaringsplass og sykkelplassering. Hageboden gir god skjerming mot gangsti og skaper et privat og lunt uteareal hvor eier kan nyte solrike dager. Denne kvaliteten er ytterligere forsterket med pergola over inngangsparti, spilevegg mot nabo og kjøkken rett innenfor skyvedøren. Forfriskninger er med andre ord aldri langt unna.

Ta kontakt for å avtale møte.

 

Leveranse og pris
Havmåkeveien 13 – Kr. 2.650.000 – Type R1 – Bruksareal: 73kvm +  bod SOLGT
Havmåkeveien 15 – Kr. 3.150.000 – Type R2 – Bruksareal: 92kvm +  bod LEDIG
Havmåkeveien 17 – Kr. 3.150.000 – Type R2 – Bruksareal: 92kvm +  bod SOLGT
Havmåkeveien 19 – Kr. 3.150.000 – Type R3 – Bruksareal: 92kvm +  bod SOLGT
Havmåkeveien 21 – Kr. 3.150.000 – Type R3 – Bruksareal: 92kvm +  bod SOLGT
Havmåkeveien 23 – Kr. 3.150.000 – Type R3 – Bruksareal: 92kvm + bod SOLGT
Havmåkeveien 25 – Kr. 3.250.000 – Type R3 – Bruksareal: 92kvm + bod SOLGT

Boligen leveres nøkkelferdig. Ønskes boligen levert klar for maler og gulvlegger (tørre rom), er fratrekket kr. 95.000,- (type R2/R3) og kr. 75.000,- (R1).

Se vedlagte romskjema og leveransebeskrivelse for utfyllende informasjon rundt standard og leveranse.

Kort fortalt
– Kjøkken blir levert fra Drømmekjøkken iht. tegninger. Fronter av typen Harmoni – hvit og glatt front.
– Alle boligene får store, praktiske skyvedører ut mot uteareal i hver ende, som gir rikelig, tilgang på dagslys, god romfølelse og en forlengelse av stue/kjøkken på sommerstid. Skyvedørene er 2.4m høye!
– Baderom leveres med gulvfliser på gulv av type Modena Mineral Antracite 20x20cm. 10x10cm i dusjsone. Varmekabler i gulv. Vegger på våtrom blir levert med Fibo våtromsplater.
– Vegger og himling i tørrom leveres med hvitmalte gipsplater. Gulv i tørre rom leveres med hvitlasert 3-stavs eikeparkett.
– Innvendig skyvedør på hovedplan er plassbesparende og praktisk.
– Vedfyrt ildsted på hovedplan.
– Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.
– Utvendig kledning levert med grunning og mellomstrøk – kun toppstrøk er nødvendig.
– Tomten opparbeides iht. situasjonskart. Gangveg leveres gruslagt, utenfor utgang fra kjøkken i sør og utgang fra stue mot nord leveres fast underlag for treterrasser el. Grøntareal mot sør leveres med jord for videre bearbeiding for gressplen og beplantning.

Tilvalgsmuligheter
Erfaringsmessig vet vi at mange ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Det vil bli utarbeidet tilvalgsliste med priser og frister for beslutning og det vil være mulighet for enkelte individuelle tilpasninger hos hver enkelt leverandør. Det tas forbehold om at tilvalgsmuligheter vil bli begrenset etterhvert som arbeidene skrider frem i byggeprosessen. Det er ikke anledning til å flytte eller endre på fasader, vinduer, hoved el.intallasjoner, avløp/vanntilførsel eller planløsning.

Hvorfor kjøpe nytt?
– Boligen er i forskriftmessing stand med 5 års garanti.
– Høyere teknisk standard: bedre isolasjon, balansert ventilasjon med varmegjenvinning og strenge krav til tetthet, inneklima og energiutnyttelse-/forbruk.
– Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først – du er den første som bor i boligen!
– Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
– Lav dokumentavgift.

Omkostninger
Dokumentavgift, 2.5% av tomteverdi, kr. 31.000,-
Tinglysningsgebyr skjøte kr. 525,-
Tinglysningsgebyr pr. panterett kr. 525,-
Matrikkelbrev kr. 13.170,-.
Grunnboksutskrift kr 172,-
Totalt kr. 45.392,-

Prosjektet er vunnet i prosjektkonkurranse gjennom Sola Tomteselskap. Boligen kan ikke selges eller leies ut før tidligst 3 år etter inngått kjøpekontrakt.

Antatt ferdigstillelse: Juni 2020.
Betalingsbetingelser: Kr. 50.000 ved kontrakt, resterende ved overtakelse.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1124
Gårdsnr: 3

Plantegninger

Innhold

Boligtype R2 har 1 soverom/kontor/lekerom, samt øvrige hovedfunksjoner på hoved-/inngangsplanet. Romslig entré med garderobeplass. Bad i 1. etg ligger smart plassert med inngang fra entrè – svært praktisk med lett tilgang fra hagen/uteareal, og en slipper også direkte inngang til bad fra oppholdsareal på hovedplan.
Boligen har 2 soverom i 2. etasjen, baderom, samt et romslig, ekstra oppholdsareal.
Begge bad har dusj, og det er god lagringsplass i bod under trapp og god bod i 2. etasjen.
Dør mellom etasjene og de to oppholdsarealene for å redusere lyd mellom etasjene – praktisk!

Myklebust passer for de fleste, unge som eldre, familier som enslige. Feltet byr på svært gode og trygge oppvekstsvilkår for barn med nærhet til barnehager, barneskole og flere flotte lekeområder rett utenfor!

Ved sjøen ligger det populære sjøbadet og et nydelig turområde. Det er ny dagligvarebutikk like ved og bussholdeplass som tar en effektivt til jobb via den nye bussveien.

Tananger sentrum og havnen er kun en kort spasertur unna. Her finner du nesten alt du trenger i hverdagen; dagligvare, bakeri, blomster, frisør, lege, delikatesse, klesbutikker, fiskeutsalg fra båt, grønnsaktorg, café, restaurant og mye annet.

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..