Pris4 724 550
Bruksareal bolig162 m2
Antall soverom3
P-rom135
BoligtypeTomannsbolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Velkommen til Lyngstien 1 og 3

Spennende, prosjektert tomannsbolig med flott beliggenhet i barnevennlige omgivelser sentralt i Tananger. Boligene får solrike uteareal mot vest – både på bakkeplan og på hyggelig balkong ut fra kjøkken i 2. etasje. Boligene er moderne utformet og innholdsrike med et bruksareal på ca. 140 kvm + innvendig bod og garasje.

Planløsningen er meget praktisk og god med bad og vaskerom tilknyttet entre i 1. etasje. Videre bod under trapp, 2 soverom og en stue med utgang hage mot sørvest i 1. etasje. Luftig 2. etasje med ekstra takhøyde, store vindusflater og en åpen stue- og kjøkkenløsning som er oppdelt i soner. I tillegg inneholder etasjen stort hovedsoverom med eget baderom og garderobe. Praktisk matbod i tilknytning til kjøkken, alternativ kan rommet omgjøres til wc(tilvalg) med inngang fra gang ved soverom.

Boligene selges til fastpris etter «første mann til mølla-prinsippet». Ta kontakt for å avtale møte!

Beliggenhet

Perfekt beliggenhet dersom en søker en rolig og barnevennlig beliggenhet, men likevel ønsker nærheten til alle fasiliteter. Grenser mot flott grøntareal hvor det også er kjekk lekeplass. Tananger sentrum ligger kun en 2 minutters spasertur unna – her finnes et godt utvalg av matvareforretninger, klesbutikk, blomster, bakeri, legesenter m.m.

Det er godt barnehagetilbud, barne- og ungdomsskole i nærheten og en rekke aktivitetstilbud som idrettsanlegg, treningssenter og turområder i både skog og ved sjø. Kort avstand til Stavanger, Sandnes og Forusområdet, og gode bussforbindelser.

1. etasje: Entre, vaskerom, bad, to soverom, to boder og garasje.

2. etasje: Stue/kjøkken med utgang til balkong, gang, bod/evt. wc, soverom med garderobe og bad.

Planer og tegninger

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..