PrisFra 1 022 000,-
Bruksareal bolig144-200 m2
Antall soverom4
EnergikarakterC
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Nytt boligfelt med kort vei til sentrum

Hvis tanken på å bygge ny bolig i sentrum appellerer til deg, bør du lese videre. Vi har for salg tre eneboligtomter på Lilleheia, et steinkast unna steintrappene som går ned i Hollenderbyen. De tre tomtene har vi ikke prosjektert ferdig bolig på, disse presenteres som byggeklare for betong, med tomtepris, grunnarbeid, og offentlige gebyrer inkludert i pris.

Totalt er det åtte eneboligtomter i feltet. Fire er allerede bebygd og flyttet inn i, og en er under bygging.

Utover eneboligtomtene, er det også to andre delfelt som består av to boliger som er solgt og innflyttet og tre boliger som vil bli ferdigprosjektert med tiden. I tillegg til dette er det et sameie som består av totalt 9 leiligheter som er innflyttet.

I feltet er det en inngjerdet lekeplass, samt tursti opp til Lilleheia utsiktspunkt. Det er også kort vei til turområdene Søylandsheia og Storeheia. Feltet passer til både store og små.

3 tomter, 3 forskjellige boliger

Vi har valgt å kalle de resterende tomtene for tomt 3, 3a og 4. Disse tomtene har likt krav om utforming av boligene.

Vi streber etter at kjøper skal kunne få det uttrykket de ønsker, selv om reguleringsbestemmelsene sier saltak. Saltak trenger ikke lenger bety kinavipp og vinduer med mangerutete sprosser. Vi tegner det som passer til tomten, ditt hjerte og din lommebok.

Tomt 3, 3a og 4

Disse tre tomtene er tenkt med saltak, kjeller og loft. Tomt tre har innkjørsel og parkering på kjellernivå, tomt 3a og 4 har innkjøring og parkering på hovedetasjenivå. Vi hjelper med å finne fasade og romløsning som passer akkurat deg og dine behov.

Prisen på disse er inkludert tomt, grunnarbeider og byggesaksgebyrer. Betongarbeider og boligen kommer i tillegg.

 

 

Fasader

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..