PrisFra 1 022 000,-
Bruksareal bolig144-200 m2
Antall soverom4
EnergikarakterC
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Nytt boligfelt med kort vei til sentrum
Hvis tanken på å bygge ny bolig i sentrum appellerer til deg, bør du lese videre. Vi har for salg 4 eneboligtomter på Lilleheia, et steinkast unna steintrappene som går ned i Hollenderbyen. På to av tomtene har vi tegnet opp forslag til bolig. Disse boligene er tegnet helt etter tomten og krav i reguleringsplanene. Disse boligene presenteres med pris som nøkkelferdige, klare til å flytte inn i. De resterende tre tomtene har vi ikke prosjektert ferdig bolig på, disse presenteres som byggeklare for betong, med tomtepris, grunnarbeid, og offentlige gebyrer inkludert i pris.

Totalt er det 8 eneboligtomter i feltet. Tre er allerede bebygd og flyttet inn i, en er solg tog klar for bygging.

Utover eneboligtomtene, er det også to andre delfelt som består av to og tre boliger som vil bli ferdigprosjektert med tiden. I tillegg til dette er det et sameie som består av totalt 9 leiligheter som er innflyttet.

I feltet er det en inngjerdet lekeplass, samt tursti opp til Lilleheia utsiktspunkt. Det er også kort vei til turområdene Søylandsheia og Storeheia. Feltet passer til både store og små.

4 tomter, 4 forskjellige boliger
Vi har valgt å kalle de resterende tomtene for tomt 3, 3a, 4 og 9. 3-4 har lik krav om utforming av bolig, og har krav om saltak. Tomt 9 har krav om flatt tak eller pulttak. Selv om vi har tegnet ferdig bolig er til tomt 9, har kjøper fortsatt påvirkningsmuligheter hvis det er ønskelig. Det samme gjelder selvfølgelig resterende tomter, i aller høyeste grad.

Vi streber etter at kjøper skal kunne få det uttrykket de ønsker, selv som noen av boligene har flatt tak og noen har saltak. Saltak trenger ikke lenger bety kinavipp og vinduer med mangerutete sprosser. Vi tegner det som passer til tomten, ditt hjerte og din lommebok.

Tomt 3, 3a og 4
Disse tre tomtene er tenkt med saltak, kjeller og loft. Tomt tre har innkjørsel og parkering på kjellernivå, tomt 3a og 4 har innkjøring og parkering på hovedetasjenivå. Vi hjelper med å finne fasade og romløsning som passer akkurat deg og dine behov.

Prisen på disse er inkludert tomt, grunnarbeider og byggesaksgebyrer. Betongarbeider og boligen kommer i tillegg.

Tomt 5, prosjektert bolig SOLGT
Tomt 5 skiller seg ut ved at den ikke har kjeller, men en underetasje. Tomten er flat, og vi har valgt å trekke stue og kjøkken opp i annen etasje på boligen vi har prosjektert frem. Da får vi utnyttet solen og utsikt på best mulig måte.

Tomt 9, prosjektert bolig
Tomt 9 ligger litt lenger nede i feltet i forhold til de andre tomtene, men utsikten er overlegen. Vi har også her valgt å trekke hovedetasjen opp i annen etasje. Soverommene ligger som perler på en snor i underetasjen, og stue og kjøkken er romslig åpen løsning i hovedetasje.

 

Fasader

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..