Pris4 790 000
Bruksareal bolig188 m2
Antall soverom4
P-rom169
EnergikarakterB
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Ferdigstillelse

Etter avtale

Fremdrift

Tomten er grov-planert og prosjektet vil startes ved salg

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Balkong/Terrasse
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Kabel-TV
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/Ildsted
  • Utsikt
  • Turterreng

Leidlandshagen – Et godt sted å bo

Siden salgsstarten senhøsten 2014 har over 50 familier valgt å bygge med oss i Hellvik Hus i Leidlandshagen. Tilbakemeldinger fra våre kunder er at her kan de bo i naturskjønne omgivelser kun et steinkast fra det meste. Skole, barnehage, idrettsanlegg og butikk finnes i umiddelbar nærhet. I disse dager bygger Eigersund Kommune sin nye og flotte skole –  en trygg, liten og bilfri spasertur fra nettopp Leidlandshagen.

Veien inn til Egersund sentrum og offentlige transporttilbud, som gjør det enkelt å pendle, er også kort. Like utenfor stuedøra finnes et eldorado av turmuligheter i nær tilknytning til skog og hav.

se også www.leidlandshagen.no

Prosjektert bolig

Vi i Hellvik Hus har nå ute for salg nye tomter som er påbegynte og klare for ditt boligprosjekt. Her kan du enten kjøre hele prosessen selv eller kjøpe en prosjektert bolig – valget er ditt

Får å gjøre det enkelere for deg har vi laget 4 ulike bolig-forslag til 4 av våre tomter i Leidlandshagen Trinn 2. Dette har vi gjort for å vise deg som kunde hva som kan være mulig på de ulike tomtene, og hva det vil koste å flytte rett inn. Felles for de 4 boligene er at de ligger i en rolig og nokså tilbaketrukket blindgate. Dette er bare forslag til hva som er mulig og tomtene kan kjøpes separat uten bolig om man heller vil styre hele prosessen selv (tomtene vil da ha byggeklausul til Hellvik Hus Hellvik AS)

SMAK er et stilrent, innbydende og arealeffektivt hus med kjekke løsninger. Kjøkkenøya blir fort hjertet i hovedetasjen. Herfra er det direkte utgang til veranda, som omkranser huset. Lyskuppel i taket, samt vindusfelt i hver ende av stue og kjøkken, gir en fantastisk lyseffekt. SMAK har fire soverom. Tre av disse er i underetasjen sammen med tv-stue, bad og praktisk vaskerom.

Leveransen

Prisen på 4.790.000,- er prisen for boligen klar for maler men med ferdig våtrom (Dvs tomt, opparbeiding av tomt, betongarbeid, bolig med rørlegger, elektriker, kjøkken og ferdige våtom). Ønsker du ikke å styre med egeninnsats kan vi også tilby malerpakke for 265.000,- (inkluderer maling av overflater, ferdig lagt gulv i alle tørre rom, belysningspakke og utvask). Ta kontakt for å få tilsendt romskjema og fullstendig leveransebeskrivelse.

Utfyllende informasjon om fellesgjeld og felleskostnader

Pliktig medlemskap i Leidlandshagen Velforening – årsmedlemskap 200,-

Tilleggsinformasjon

Boligen er et eksempel på hva som kan føres opp på denne tomten. Det er selvsagt fullt mulig å velge annen husmodell så fremt man holder seg innenfor gjeldende bestemmelser. Tomten er regulert for bolig med flatt tak.

Planer og tegninger

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..