TomtestørrelseFra 416 - 562 m2
Antall soverom3-4
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Med sjøen som nærmeste nabo, i barnevennlige omgivelser og flott natur midt i havgapet på Langenes bygger vi 3 eneboliger med takterrasse og praktikantdel.

Her bor du i et trygt og godt nabolag med skole, barnehage, dagligvarebutikk og idrettsfasiliteter som flerbrukshall og fotballbane like ved. Liker du å nyte naturen er Kosseviga helt perfekt, med flere turløyper i nærheten
og kort avstand til sjøen hvor en finner flere flotte badeplasser samt båthavn. Til Kristiansand sentrum tar det omtrent 20 minutter å kjøre.

Overetasjen preges av en stor og romslig stue- og kjøkkenløsning med store og gode vinduer. Boligene bygges med praktikantdel med eget bad, sovealkove og kombinert stue og kjøkken for å gjøre bokostnadene lavere.

Adresse:
Kosseviga, 4643 Søgne. Tomt 1, 3 og 4.

Adkomst:
Kjør FV 456, fra Søgne mot Kristiansand, ta til høyre 1. vei etter Langenes skole, inn Kossevigheia. Fortsett rett frem til Kosseviga.

Arealer:
Tomt nr. 1 = 562 kvm
Tomt nr. 3 = 416 kvm.
Tomt nr. 4 = 496 kvm

Energikarakter:
Kommer

Tidsavstander med bil:
5 km til Tangvall.
15 km til Kristiansand.
Barnehager og barneskole i gangavstand.
4 km til Søgne videregående skole.
4 km til Søgne kulturskole.

Oppstart/Ferdigstillese: Etter avtale

Finansiering: Privat
Regulering: Området er regulert til eneboliger

Matrikkelnr:
Tomt nr. 1 = 16/328
Tomt nr. 3 = 16/329
Tomt nr. 4 = 16/331

Parkering, vei, vann, kloakk og strøm
Parkering på egen tomt.
Offentlig vei.
Offentlig vann og kloakk.

Kommunale avgifter:
Kommer

Omkosninger:
2,5 % av tomtepris + tinglysningsgebyr

Planer og tegninger

Turløype rundt Kvernhusvannet.

Dette er Søgnes mest populære tur-, trim- og joggeløype. Det er en rundløype som ble etablert i 1993. Den er siden oppgradert flere ganger og er i dag også egnet for ”utendørs rullestoler”. Det er fisk i vannet og et særdeles rikt fugleliv i området.På nordsida av vannet er det påvist en steinalderboplass. Det er tilrettelagte badeplasser både på nordsida i vannet og ved sjøen på sørsida av vannet. I Sandviga som eies av kommunen, og ligger til sjøen, er det hytte til utleie, sandstrand og plener, toalett, griller og offentligbrygge. På sørsida av vannet minner rester av grunnmurer om ishus, skjæring av is og is-handelen på 1800-tallet. Murene etter de to ishusene, ett ved Vaskeplassen og ett rett nord for Sandviga, er fortsatt godt synlige.Vaskeplassen har navnet etter at folk i Ny-Hellesund og Borøya, ja visstnok også fra Høllen, dro hertil for å kunne gjøre storvasken i ferskvann.

Bussforbindelse. Fotballbane på skolen.4 km. til Søgne Gamle Prestegård (kultur).

I 1989 dannet Vest-Agder fylke og Søgne kommunestiftelsen Søgne Gamle Prestegård. Denne stiftelsen disponerer de gamle bygningene på gården til kultursenter med lokalhistorisk litteratur, bilder, kunst, musikk,teater, revy, film, dans, aktiviteter for eldre, scene for ungdommer, kulturskole.I Søgne er det et aktivt idrettsmiljø, med blant annet fotball, håndball, friidrett og volleyball. Søgne har også et kulturhus for ungdom, og et folkebibliotek

Kart

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..