PrisFra 3 790 000,- + omk
Bruksareal bolig168,0 m2
Antall soverom3-4
BoligtypeRekkehus

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Det er lagt vekt på å utforme boliger med fleksible løsninger som henvender seg til forskjellige grupper mennesker, fra førstegangskjøpere til småbarnsfamilier og storfamilier med eldre barn. Boligene kan tilpasses bruken til en hver familie, om det er ekstra stueareal, stort vaskerom eller ungdomsavdeling. Boligenes hovedplan er utformet for å gi gjennomlys og kontakt med begge sider av boligen.
Boligene er utformet med bruk av naturlige materialer. Boligene skal oppføres med royalkledning og aluminiumsbelagte vinduer og dører for å løfte kvaliteten på boligene ytterligere. Boligene vil ha et redusert behov for vedlikehold og vil over tid få en grå farge som glir inn i de naturlige omgivelsene.
Det er bygg som bruker enkle virkemidler for å gi et spennende og variert uttrykk. Boligene skal være eksempler på god samtidsarkitektur. Det har vært et mål å skape rimelige boliger med høye arkitektoniske kvaliteter.
Husene skal oppføres med trekonstruksjoner og har pultak med sedumtekking. Boligene er like og integreres godt i terrenget. Det er lagt stor vekt på å bryte opp volumene ved å skape mellomrom mellom boligene og redusere den vertikale følelsen ved å “knekke” fasaden i 3 etasje.

Plan 1. etasje
Boligens hovedplan har direkte adkomst fra gårdsrom. Her er det lagt til rette for en tilgjengelig bolig med alle hovedfunksjoner på ett plan. Planen har en gjennomgående løsning som gir et godt rom med lys fra to sider.
Planen er fleksibel ved at soverom kan tas integreres i stuen hvis en ikke ønsker en tilgjengelig bolig. Dette gjør at boligen både fungerer godt som tilgjengelig bolig og uten alle hovedfunksjoner på inngangsplanet.

Plan 2. etasje
I andre etasje er det lagt til rette for et godt hovedsoverom med tilhørende walk-in garderobe. Det er også to vanlige soverom, et godt bad og en bod på dette planet. Her er det mulig å ta bort et soverom om en ønsker å få til en loftstue. Badet har eget areal satt av som vaskerom som kan skjules ved bruk av f.eks skyvedørsgarderobedører.

Underetasje
I underetasjen er det tegnet inn en stue, soveom og bod/teknisk rom. I underetasjen er det mulig å legge til rette for vaskerom og bod under trapp. Underetasjen har utgang til et overdekket uteareal.

Leveransebeskrivelse
Funksjonsbeskrivelse er felles for alle boliger i delfelt BK1 Kleivane.
Boligene leveres innredet i alle 3 etasjer, nøkkelferdig leveranse. Boligene leveres med carport og sportsbod. Overdekket sykkelparkering i forbindelse med carport leveres som tilvalg.
Boligene vil bli levert med en enkel beplantningsplan og tegninger som viser oppbygning av eventuelle gjerder og levegger. Dette blir levert for å skape en helhet på området.

Diverse
Alle boligene leveres som tilgjengelige boliger med trinnfritt inngangsparti og alle hovedfunksjoner på hovedplanet.

Utvendig område
Carport m/sportsbod leveres iht. tegninger. Sykkelparkering i forbindelse med carport kan leveres overdekket som tilvalg. Gårdsrom og gangatkomst leveres gruslagt. Støpt platting med fotskraperist foran inngangsdør. Grøntareal mot sør, mellom boligene og carport, samt grøntbelte langs carport mot gate leveres med jord for videre bearbeiding for gressplen og beplantning. Øvrige arealer leveres med planerte stedlige masser. Carport og sportsbod med støpt uisolert plate.

Dører og vinduer:
Vinduer og dører leveres i tremateriale, aluminiumsbelagt utvendig for økt kvalitet og et enklere vedlikehold. Vinduene er malt hvite innvendig, sort aluminium utvendig.
Ytterdører leveres sorte i lik farge som vinduer.

Kledning:
Stående kledning leveres med rett profil, royalimpregnert natur for økt kvalitet og et enklere vedlikehold.

Tak

Tak på bolig leveres med sedum.

Innvendig vegger, tak og gulv:
Innvendige vegger og himlinger leveres med plater, sparklet og malt. 3 stavs hvitlasert eikeparkett i alle tørre rom.

Dører, lister og trapp:
Innvendige dører med slett, hvitmalt overflate. Hvitmalt karmlister på vinduer og dører, gulvlister i hvitlasert eik. Lister leveres med synlige spikerhull. Listefrie overganger mellom vegg og tak. Innvendig trapp i furu, fabrikkbehandlet med hvite vanger og gelender, hvitlaserte trinn.

Bad:
Bad leveres med malt himling, gulv- og sokkelfliser og våtromsplater på vegger.

Elektro:
Installasjon iht. gjeldende krav. Varmekabler på bad/vask. Seriekoplete røykvarslere og komfyrvakt. Multimediaskap iht. leveransekrav, utelys ved hovedinngang, taklys og stikkontakt i utvendig sportsbod. Det legges rør frem til carport for evt. lader til El-bil.

Ventilasjon:

Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Separat avtrekk for kjøkken ventilator over komfyr.

Oppvarming:

Boligene leveres varmekabler på bad. Vedfyrt ildsted på hovedplanet.

Sanitær:

Installasjon iht. gjeldende krav.
Blandebatteri kjøkken, samt opplegg for oppvaskmaskin.
Varmtvannsbereder 200 liter.
Gulvmonterte toaletter, 90 cm baderomsseksjon, opplegg vaskemaskin på bad i 2 etasje
Dusj med dusjdører begge bad.
Servant på bad i 1. etasje.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning eks. hvitevarer iht. egne tegninger levert og montert.

Planer og tegninger

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..