Pris4 990 000
Bruksareal bolig154 m2
Tomtestørrelse2300 m2
Antall soverom3
P-rom141
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Balkong/Terrasse
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Parkett
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng

Beliggenhet

Ønsker du å bo landlig, men likevel sentralt, er dette den perfekte bolig for deg! Solrik og usjenert tomt med sol fra formiddag til  kveld sommerstid. Her er det nok å finne på for store og små i nærområdet. Er du glad i å bruke fritiden utendørs er det turstier like utenfor døren i alle retninger til blant annet Fidjekilen, Sukkestøl, Sukkevann, Sotåsen og Dolsveden. Gode bademuligheter i Hoksvann samt soling og bading ved sjøen på en liten strand i Holterona som ligger mellom Tømmerstø og Kongshavn. Like oppenfor boligen er det også sti opp til Rosshavetjønn hvor en kan bade, fiske samt gå på skøyter vinterstid. Randesund Lysstøperi , Holte Låven og Holte Velvære som nærmeste naboer med masse dyr og koselig kafe året rundt til glede for hele familien. Ellers er det kort vei til båtplasser, Tømmerstø Brygge samt Sørlandsparken og Kristiansand Sentrum en kort kjøretur unna. Flere barnehager og skoler (Kringsjå og Holte) i nærområdet.

Beskrivelse

Boligen leveres nøkkelferdig med gjennomgående god standard. Kjøper har mulighet til å påvirke både planløsning og endelig valg i forbindelse med overflatearbeider.
Hellvik Hus`standard nøkkelferdig leveranse inneholder blant annet:
– Boen parkett på gulv i alle tørre rom
– Flislagte gulv i vindfang m/varmekabel
– Flislagte gulv i vaskerom m/ varmekabel
– Flislagte gulv og vegger på bad. Varmekabel.
– Malte gipsvegger og -himling i alle andre rom.
– Kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkkenet til en verdi a kr. 110 000,-

Ta kontakt for ytterligere infomasjon.

Adkomst

Fra Kristiansand sentrum kjør østover på E18. Sving av mot Høvåg etter Varoddbrua, og følg Høvågveien ca 500m. Ta deretter av til høyre mot Dvergsnes. Følg Dvergsnesveien ca 3,5km. I rundkjøringen ved Dvergsnes skole tar du av på den 2 avkjøringen og følger Kystveien i ca 1,5km. Ta av til venstre inn på Holteveien, i rundkjøringen på toppen av bakken fortsetter du rett frem. Ved snuplassen for buss rett etter Holte skole, fortsetter man til venstre på Holteveien. Nr 113 ligger da på høyre side ca 200m etter Randesund lysstøperi.

Planer og tegninger

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..