Pris3 390 000
Bruksareal bolig139 m2
Tomtestørrelse1261 m2
Antall soverom3
P-rom132
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fremdrift

Oppstart byggearbeider forutsetter godkjent igangsettingstillatelse fra Evje og Hornnes kommune.

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt
  • Turterreng

Beliggenhet

Meget solrik beliggenhet i nyere boligfelt på Hornes, ca. 5 km. fra Evje sentrum, hvor man finner de fleste fasiliteter. Fin utsikt mot nærområdet. Det er kort vei til både butikk, skoler (barne- og videregående skole på Hornes, ungdomsskole på Evje, barnehage, idrettshall og nydelige turområder.

Boligfeltet består hovedsakelig av nyere villa- og småhusbebyggelse.

Beskrivelse

Boligen presentert i denne annonsen er et forslag. Andre boliger fra vår huskatlaog kan også være aktuelle. Flere modeller finner du her:  www.hellvikhus.no

Innhold

1. etasje.
Entrè, bad/vaskerom, bod, stue og kjøkken. Mulighet for 1 soverom.

2. etasje.
3 soverom, hvorav 1 med walk in garderobe, bad, loftstue m/mønt himling.

Tomten

Solrik utsiktstomt 1261 kvm, leveres grovplanert med gruset innkjørsel/tun. Opparbeidelse av hage og uteareal, herunder beplantning og terrasse, er ikke en del av leveransen. Mulighet for å bygge garasje.

Standard

Dette er en meget innholdsrik og arealeffektiv enebolig hvor det er mulighet for kjøper å påvirke den endelige planløsningen. Hellvik Hus kan legge til rette for at kjøper kan gjøre egeninnsats, kontakt oss for mer informasjon om dette.

I første etasje finner man boligens hovedfunksjoner som bad, stue og kjøkken. Det er også mulig å bruke deler av stueareal for å få det fjerde soverommet. Det er inkludert kjøkkeninnredning fra Strai kjøkken til en verdi av kr. 110.000,- inkl. mva. Pipe leveres, slik at det er mulig å montere vedovn. I første etasje leveres det varmekabel i entrè og bad/vaskerom. Trapp til 2. etasje leveres, type Faun fra Stryntrappa (fabrikkmalt hvite vanger og gelender, eik toning i trinn).

I 2. etasje er det 3 romslige soverom, hvorav det ene har en walk in garderobe. Badet i denne etasjen har plass til både dusj og badekar. Loftstue med god takhøyde for å skape ekstra god romfølelse. Boligen leveres klar for maler- gulvleggings- og flisearbeider i begge etasjer.

Hellvik Hus kan levere boligen «nøkkelferdig» etter en gitt standard for kr. 3.690.000,-. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon og detaljer.

KJØKKENKAMPANJE!

Ved kjøp hus innen 1. juli 2020 får du kr. 70.000 i EKSTRA kjøkkenpakke.

Planer og tegninger

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..