PrisFra 2 010 000
Bruksareal bolig70-101 m2
Antall soverom2-3
BoligtypeTomannsbolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Boliger for unge og barnefamilier. Nøkkelferdig fra kr 2 920 000,-

Rimelig trenger ikke være kjedelig. Øvre Hetleskeid er et boligfelt for barnefamilier med spennende arkitektur som lar lyset flommet inn i stue og kjøkken. Feltet består av fire frittstående eneboliger i rekke, og fire frittstående horisontalt delte tomannsboliger i rekke, alle med parkering ved døren. Hver enhet får sin egen separate uteplass og carport.

Boligene har mye glassfasade i front der utsikten er, og har et minimalistisk preg. Stående kledning og felt med fasadeplater bidrar til dette. Feltet har et ryddig og strukturert utseende. Det er lagt vekk på å tilpasse boligene til eksisterende terreng. Resultatet er tomter utnyttet til det fulleste, uten å føles trange. Boligene er vendt mot Litle-Åna, omringet av Kvinesdals vakre fjell.
Det vil bli opparbeidet lekeplass i feltet.

Boligtype BRA* Sov Pris
Bolig 3 og 5 (1 SOLGT) 76 m2 2 2 010 000,-
Bolig 2, nøkkelferdig 101 m2 3 2 970 000,-
Bolig 4 og 6 101 m2 3 2 650 000,-
Bolig 7 72 m2 2 SOLGT
Bolig 8 72 m2 2 SOLGT
Bolig 9 70 m2 2 SOLGT
Bolig 10 70 m2 2 2 760 000,-
Bolig 11 (12 SOLGT) 101 m2 3 3 050 000,-

Nærmiljø
I tillegg til full fokus på barn internt i feltet, bidrar miljøet rundt til at dette er en ypperlig plassering for barnefamilier. Om vinteren er det gyldne muligheter for aking og snøballkrig like utenfor døren. Når det blir varmere i været og temperaturen tillater det, ligger badeplassen Kråkehølen rett nedenfor feltet, i passelig gåavstand.
Det er opparbeidet kommunal gang- og sykkelvei og da ligger Øvre Hetleskeid bare en liten spasertur unna Neset.

Boligene
Felles for alle boligene er at de er på ett plan, har direkte atkomst fra carport til bolig, og sportsbod i forbindelse med carport. Det er mye overbygd areal som er praktisk for barnevogner og sykler. Vognen kan stå tørt når barnet skal sove ute. Hver bolig oppfyller tilgjengelighetskravene, noe som gjør det ypperlig for barnefamilier ettersom boligen er helt trinnfri. Alle boligene har enten direkte inngang til bod/vaskerom, eller tilgang via entreen. Praktisk med kort vei til vaskerom med våte barnevogner og sølete støvler.

Alle boligene har åpen stue kjøkkenløsning, bad og to eller tre soverom. Ved spiseplassen er det en stor skyvedør i glass ut til terrassen. Perfekt for å ta naturen med inn. Vinduer og terrasser er vendt mot sørvest for å utnytte solen best mulig. Terrassene til de enkelte boenhetene i hver bolig er skilt av ettersom de er på hver sin side av boligen. Det vil i tillegg til terrassen være uteareal til hver enhet ved inngangspartiet.

Boligene leveres klar for maler.

Bolig 1, 3, og 5 – nr. 1 er solgt
Disse ligger i bakre rekke. Dette er horisontalt delte tomannsboliger, hver enhet helt atskilt. Bolig 1, 3 og 5 ligger på plan 1. Disse er 76 kvm med to soverom, og boligene på plan en har tilkomst fra nedre del av veien.

Bolig 2, 4 og 6
Boliger på plan 2 i horisontaltdelte tomannsboliger i bakre rekke, tilkomst fra øvre del av veien. Boligene er på 101 kvm med tre soverom. Fantastisk stue og kjøkken med 5 meter skråhimling og store glassflater. Utformingen på boligen gjør at enhetene oppleves som separate.

Bolig 7 og 8 – begge solgt 
I bakerste rekke har vi en horisontalt delt tomannsbolig. Her er boligene på 72 kvm og hver har to soverom. Også her har enhetene atskilte inngangsparti med innkjørsel fra øverste del av veien for plan 2, nederste del av veien for plan 1.

Bolig 9 og 10 – nr. 9 er solgt
Enebolig på ett plan, 70 kvm , to soverom, ligger i midten av nederste rekke. Skråhimling i stue og kjøkken bidrar til god romfølelse.

Bolig 11 og 12 – nr. 12 er solgt
11 og 12 er de største av eneboligene, og det er to av samme modell. Denne boligen er på 101 kvm og har tre soverom. Her er det god plass på alle soverommene, og det er direkte atkomst fra carport til et romslig vaskerom/bod. Flott skråhimling og store glassflater i stue og kjøkken.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1037
Gårdsnr: 100
Bruksnr: 250

 

 

Planer og fasader

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..