PrisFra 3 490 000,-
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Helvik Boligfelt i Vanse på Lista i Farsund kommune har en solrik og landlig beliggenhet med naturskjønne omgivelser like ved et fint turområde. Det er kort vei til Helvikfjorden og ca. 3,5 km til Vanse sentrum. Gang- og sykkelvei fra feltet vil bli etablert fram til eksisterende gang- og sykkelvei på Helvik. Det er fin utsikt mot omliggende natur. For de fleste tomtene, vil deler av eiendommen grense mot ubebygd areal. Fra noen av tomtene er det utsikt mot Helviksfjorden og mot Prestvannet og Vanse. Gode solforhold, barnevennlig beliggenhet med lekeplasser og ballbane i boligfeltet.

Adkomst
Fra Farsund: Følg Listerveien fra Farsund mot Vanse. Ta til høyre inn på 465/Øyvollveien. Kjør ca. 3,0 km og ta til venstre inn på 679. Følg 679 og ta til venstre over broen inn på Helvikveien. Følg skiltingen inn til Helvik Boligfelt.

Fra Vanse: Følge 43/Nordre Vei mot Farsund ca. 1,5 km. Ta til venstre inn på Helvikveien. Følg skiltingen inn til Helvik Boligfelt.

Husmodeller
Du kan velge blant flere husmodeller fra vår huskatalog eller du kan få spesialtegnet boligen din av våre dyktige tegnere. Vi vil gjerne skreddersy en bolig som passer for deg. Hustyper som også passer på denne tomten er bl. a. Eplehage, Arvesølv, Paradis, Herskapelig, Idyll, Fredag, Espresso, m.fl.

Alle våre hus er tilrettelagt for rullestol ved inngangspartiet, bortsett fra Caffelatte og Karma, som er prosjektert med løfteplattform opp til hovedetasjen. Vi har tegnet våre hus med tanke på at livssituasjonen en gang kan endre seg. Du bygger derfor et hus du kan ha hele livet.

Visning
Vi kan gjerne ta en tomtebefaring sammen! Vi kan også få til visning av husmodellen Herskapelig som vi allerede har bygd ferdig i feltet på tomt nr. 20.
Ta kontakt for nærmere avtale om visning og salgsinformasjon.

 

Klassiske og moderne Timotei på tomt nr. 24

Timotei er en flott familiebolig for deg som vil ha det praktisk, klassisk og moderne. Det romslige familiekjøkkenet i hovedetasjen kan lett bli en hyggelig samlingsplass. Bi-inngangen har adkomst inn i vaskerommet og videre inn på kjøkkenet, som er praktisk når man kommer hjem med handlevarer og kan bære dem rett inn på kjøkkenet, eller når ungene kommer inn med gjørmete og våte klær. Denne boligen har store soverom og loftstue. Walk-in closet ved soverommet med adkomst videre inn til et romslig bad, er vel noe de fleste drømmer om.

Totale kostnader på boligprosjektet inkludert tomt, grunn- og betongarbeider, rørlegger-, elektriker- og malerarbeid er estimert til kr. 3 490 000 inkl. mva.

 

Stemningsfulle Peiskos på tomt nr. 22

Peiskos er en stemningsfull bolig med kjøkkenet plassert i hjertet av huset. Både stue og spisestue har store vindusflater som slipper dagslyset inn. Huset har hele fem soverom, så her er det mulighet for både overnattingsgjester, hjemmekontor og familieforøkelse.

Totale kostnader på boligprosjektet inkludert tomt, grunn- og betongarbeider, rørlegger-, elektriker- og malerarbeid er estimert til kr. 3 650 000 inkl. mva.

 

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..