Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

ET NYTT BOLIGOMRÅDE

Heggtoppen blir et nytt boligområde med i alt 27 rekkehus. Byggetrinn 2 har 11 hus, fordelt på en rekke med 5 og en rekke med 6 enheter.
Alle får egne uteområder, og et felles opparbeidet lekeområde og asfalterte veier. De moderne husene går over 3 etasjer. 1. etasje har carport med plass til to biler, entrè og boder. 2. etasje har stor stue/kjøkkenløsning på 38 m², bad/vaskerom og balkong. Alternativ hustype B med stue/kjøkken
på 28 m² og et ekstra soverom. 3. etasje har en trivelig tv-stue, 3 soverom, bad og balkong. Uteområdet på bakkeplan,
og ca. 12 m² store sydvest-vendte balkonger både i 2. og 3. etasje, gir deg solrike og gode uterom.

GODE KVALITETER I MATERIALVALG
De nye boligene på Heggtoppen har gode planløsninger og gjennomført god kvalitet i materialvalg.
Her er noe av det du vil sette pris på: Hvitpigmentert eikeparkett. 1 – stavs i stue/kjøkken. 3 – stavs i soverom og tv-stue.
Flislagte gulv i entrè og bod. Bad og vaskerom har flislagte gulv og vegghengte wc. Det er fliser på vegger i bad. Bad/vaskerom får flislagt vegg i dusj. Downlights i entrè, kjøkken og bad. Kjøkkeninnredning fra JKE med integrerte hvitevarer. JKE er kjent for høy kvalitet og godt håndverk.
Like funkjonelt og vakkert til hverdag og fest. Og med 25-års garanti!

Utvendig har boligene en ny og nærmest vedlikeholdsfri panel med 50-års garanti. Balkonger har vedlikeholdsvennlige terrassebord og rekkverk med glass. Som du skjønner; her er det meste inkludert for å gi deg og dine en eksklusiv og vedlikeholdsfri bolig! Nyt livet på Heggtoppen!

OPPVEKST OG SKOLE
Lier er et fantastisk sted for barn å vokse opp. Til barnehage og skole er det kun ca. 5 min å gå. Hegg skole 250 meter fra Heggtoppen er et unik tilbud. Foruten selve skolen rommer anlegget også  Lier kulturscene, med en rekke flotte nasjonale og lokale arrangement. Her er det også flerbrukshall og et fantastisk uteområde med bl.a. skatepark, sandvollybane, basketbane, 5’er og 7’er bane med kunstgress og ballbinge. Klatrestativ, husker og sandkasser for de minste. Alt i ditt nærmiljø.

NATUR OG FRITID

Finnemarka, som ligger rett i nærheten, er et attraktivt turområde for deg som ønsker vakre naturopplevelser med gode tur-,
fiske- og bademuligheter, eller gode treningsforhold. Lier kommune ble i 2015 kåret til Norges beste friluftslivskommune. Gode friluftsområder
og vakkert kultur­landskap er en av bærebjelkene i Lier. Her ligger alt til rette for en enkel og god hverdag.
Det er anlagt sykkel- og gangsti til sentrum. Og på det gamle jernbanesportet.

KOMMUNIKASJON

Fra Heggtoppen er det enkel adkomst til motorvei og offentlig kommunikasjon.
Til motorvei ca 4 min. med bil. Til Drammen ca 5-6 min. Og til Oslo ca 30 min. Til Brakerøya eller Lier togstasjon ca 5-6 min.
Du har busstopp kun 100 meter unna!

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..