Pris3 990 000,-
Bruksareal bolig128 m2
Antall soverom4
EnergikarakterA
BoligtypeRekkehus

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Velkommen til Heggdalsveien 4

KAMPANJE: VI GJØR DET ENKELT!
– Vi aksepterer forbehold om salg av egen bolig.
– Utbygger spanderer meglerhonorar ved salg av egen bolig. Gjelder kun meglerhonorar. Markedspakke, eierskifteforsikring og direkte utlegg kommer i tillegg.
– Vi tilbyr 1 time gratis med interiørkonsulent. La interiørkonsulenten anbefale hvordan du skal innrede din nye bolig. Evt. kan denne brukes ifbm. salget av din bolig.

Her kommer 5 fremtidsrettet og moderne rekkehus over to etasjer. Her har du alt på en flate, dvs. du kan bo bare i første etasje om nødvendig. Alle boligene leveres med soverom i hovedetasjen som standard.

Boligene ligger sentralt til, men likevel skjermet fra sentrumskjernen. Fra Heggdalsveien er det kun 4-5 minutters gåtur ned til Egersund sin koselige gågate med det meste av handel, kafèer og andre servicetilbud. Kort avstand til «Vannbassengane».

Boligene leveres klar til malerarbeid, med unntak av ferdigmalte vinduer og dører. Dvs. at innvendige vegger og himling blir levert med ubehandlet gips, klar for sparkling og maling i alle tørre rom.

Oppvarming skjer gjennom Nibe F470R avtrekksvarmepumpe. Det er vannbåren varme i gulv på bad og wc. Det er mulig å få vannvarme i hele første etasje mot tillegg i pris.

BOLIGENE KAN DU OGSÅ FÅ NØKKELFERDIGE – ta valgene sammen med megler/selger for en skreddersydd bolig. Se ellers også vedlagt priseksempel for ferdig bolig.

Kjøkkentegninger kan fås på forespørsel.

Parkering (ca. 16 kvm) i felles carport anlegg.

Gravearbeid er igangsatt.

Beliggenhet
Boligene ligger sentralt til, men likevel skjermet fra sentrumskjernen.
Fra Heggdalsveien er det kun 4-5 minutters gåtur ned til Egersund sin koselige gågate med det meste av handel, kafèer og andre servicetilbud. Matbutikk, treningssenter, lege mm. finner du i Spinnerigården. AMFI Eikunda ligger også innen kort gå- eller kjøreavstand. Rekreasjonsområdet «Vannbassengane» ligger innen kort avstand. Området byr på opplyste og gruslagte turløyper, badevann, grillområde, treningsapperat, volleyball- og fotballbane.

Av offentlig kommunikasjon er det kort gåavstand til bussholdeplass. Togstasjonen ligger en ca. 3 min kjøretur unna.

Adkomst
Fra Egersund sentrum kjør gjennom Mosbekk og ut Sokndalsveien. Ta andre avkjørsel til venstre, opp Heggdalsveien. Så første til venstre igjen. Prosjektet ligger på venstre side. Tomten er merket med til salgs.

Tomten
Tomten opparbeides ihht. vedlagt situasjonsplan. Asfalt legges på vei og parkeringsplass. Arealet rundt boligen leveres avsinglet. Tomten leveres med matjord som sås med plenfrø. Støttemurer oppføres med lødd stein.

Felles lek- og oppholdsareal leveres gruset og med sådd jord ihht. situasjonskart. Leveres med benk og sandkasse.

Se vedlagte vedtekter med privatrettslig avtale om disponering av utearealet. De miderste seksjoner har gangrett, det må ikke anlegges hekker, gjerde etc. slik at denne gangretten blir forhindret. Det skal ikke parkeres på østsiden av boligene.

Omkostninger Prosjekt
Det skal i tillegg til kjøpesummen betales følgende:
Dokumentavgift 2,5 % av tomteverdi, tinglysningsgebyr for skjøte kr 525,-, tinglysingsgebyr pr. panterettsdokument kr 525,- og grunnbok kr. 172,-.
Omkostninger for hver seksjon utgjør kr. 26.222,-.

Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon.
P.t. er tomteverdien antatt å være NOK 1.000.000,- for hver seksjon.

Det tas forbehold om endring i tomteverdien og dokumentavgiften på tinglysingstidspunktet. Det tas også forbehold om endringer av omkostningsbeløpene som følge av politiske vedtak eller lovendringer.

Kostnader for takstmann ved behov for fastsettelse av gjenstående arbeider på fellesarealer ved overtakelse belastes sameiet.

Betalingsplan
10 % av kjøpesum forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12.
Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger en 1/2 R.
Restkjøpesummen og omkostninger betales ved overtagelse.
Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslova § 47.

Utbygger
Hellvik Hus Hellvik Eiendomsutvikling AS orgnr.: 967235806.

Eiendom
Prosjekt Heggdalsveien 4, 4370 EGERSUND
gnr. 13, bnr. 327 snr. 1-5 i Eigersund kommune

Bodplasser og parkering
Det medfølger en stk. parkeringsplass i parkeringsanlegg. Se ellers vedlagt seksjonering og vedtekter for hvilken fordeling det er på boder, parkeringsplasser, uteområde mm.

Bebyggelse
Byggetrinn omfatter en sammenhengende rekkehus bebyggelse med til sammen 5 boliger og et underjordisk garasjeanlegg. Boligene blir bygget av tre på støpt ringmur.
Det henvises forøvrig til fremlagt leveransebeskrivelse datert: 19.11.15.

P-rom
Bolig 4A til 4D: 1. etasje: wc, gang, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. 2. etasje: gang, 3 stk. soverom og bad.

Rominndeling og arealer er hentet fra vedlagt plantegninger.

Felleskostnad
Fellesutgifter vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles ihht. vedtektene.

Månedelige fellesutgifter er fastsatt på konstituerende sameiermøte. Fellesutgiftenes grunnlag blir satt ut fra kostnadene på f.eks: kommunale avgifter, forsikring på bygget, strøm på fellesarealer, vaktmestertjenester som snømåking og renhold er inkludert.
Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte.

Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Hver enhet har en sameierbrøk på 1/5.

Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1101
Gårdsnr: 13
Bruksnr: 327

Planer og fasader

Innhold
Bolig 4A til 4D:

1. etasje: bod, wc, gang, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

2. etasje: gang, bod, 3 stk. soverom og bad. 1 stk. parkeringsplass i carportanlegg (ca. 16 kvm).

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..