Pris12 103 870 inkl. omk
Bruksareal bolig247,9 m2
Antall soverom6
P-rom209
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Eksklusiv funkisbolig med høy standard, dobbelgarasje, stor og solrik terrasse med herlig utsikt! Det er også mulighet for hybel. Gangavstand til togstasjon!

Fasiliteter:
Balkong/Terrasse
Peis/Ildsted
Kabel-TV
Sentralt
Garasje/P-plass
Turterreng
Hage
Utsikt
Bredbåndstilknytning
Takterrasse
Lademulighet

Eksklusiv funkisbolig m/høy standard – Integrert dobbelgarasje – Solrik terrasse – Herlig utsikt – Mulighet for hybel! Påmelding til visning nede på siden.

Presentasjon

Ringveien 32 er en helt ny rålekker funkisvilla over to plan, med mulighet for hybel. Eiendommen ligger naturskjønt til utenfor Asker sentrum, rett ved marka og med kort vei til sjøen, som kan skimtes fra eiendommen. Villaen har en stor, overbygd terrasse og integrert dobbelgarasje med tørrskodd adkomst. Overtakelse er beregnet til Q4 2020.

Dette er en eksklusiv villa med høy standard; Royalimpregnert vedlikeholdsvennlig kledning, store sorte aluminiumsbelagte vinduer, utvendig designtrapp og hvitpigmentert parkettgulv. Stilen er komplett med sorte innerdører, listefrie vinduer og tak og takhøyde 2,6 m på hovedplan. Det er ellers tre lekre bad med regnfallsdusj, peisovn i stuen, JKE kjøkken med hvitevarer, tv-stue, wc og vaskerom. Ett av fire soverom ligger i suiteløsning med walk-in-closet og ett av badene.

Svært gode solforhold og flott utsikt. Innerst i rolig stikkvei og her er intet innsyn fra naboer. Svært barnevennlig og rolig med gangavstand til skole, barnehage, dagligvare butikk og offentlig kommunikasjon.

Gangavstand til togstasjon!

Eiendommens kvaliteter
– Nyoppført, lekkert designhus.
– Innholdsrikt, mulighet for hybel.
– Integrerte, stor dobbelgarasje.
– Herlig, dels overbygd terrasse.
– Luftig utsikt med glimt av sjø.
– Stor entré m/fliser og gulvvarme.
– JKE kjøkken med alt av hvitevarer.
– Flott, luftig stue med peisovn.
– Tv-stue i forbindelse med entré.
– Tre luksuriøse bad m/regnfallsdusj.
– Eget wc-rom og vaskerom.
– Fire soverom, ett i suiteløsning.
– Walk-in closet og en sportsbod.
– Varmepumpe integrert i himling med varme/kjøling.
– Balansert ventilasjonsanlegg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig område på Gullhella i Asker kommune. Asker er nylig blitt en storkommune med fokus på tjenestetilbud, oppvekstsvilkår og lokalsamfunn. Gullhella ligger omtrent midt mellom Heggedal og Asker sentrum, som begge byr på rikelig med fasiliteter, ellers er det nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon.

Boligen ligger med umiddelbar nærhet til marka og kort vei til sjøen. For turmuligheter kan man besøke Kjekstadmarka og Dikemark med turstier om sommeren og preparerte skiløyper vinterstid. Alpine utfordringer finner du ved Vardåsen skisenter, ca. 15 min unna. Gjellumvannet har gode bade- og fiskemuligheter og ligger i gangavstand fra boligen.

Det er balløkke og grusbane ved barneskolen, samt fotballbaner ved ungdomsskoler, ellers åpnet Norges første sykkelpark i Heggedal sommeren 2015 – et populært sted for store og små. Vollen ungdomslag har et aktivt tilbud innen fotball, håndball og ski, og det er egen klubb for de som ønsker seg ut i villmarka. Det er ellers kort vei til Gjellum idrettsanlegg, med eget klubbhus ved barneskolen i Heggedal, og i Kloppedalen finner du en innholdsrik, utendørs treningspark.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000. Handlegatene og Trekanten Senter i Asker ligger en liten biltur unna, og det er kort vei til Heggedal sentrum som har et variert utvalg i forretninger og servicetilbud. Sandvika og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Gullhella stasjon, som ligger ca. 10 min gange fra boligen. Det er svært praktisk at det er gangavstand til togstasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Slemmestad, 10 min til Asker, 14 min til Holmen, 18 min til Sandvika og 34 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Blakstad barneskole. For elever i ungdomstrinnene er Risenga/Hovedgården/Vollen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Funkisbolig over to plan med dobbelgarasje.

Byggemåte

Funkis, bindingsverkskonstruksjon, TEK17 .

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 209 kvm, Bruksareal: 247,90 kvm, Bruttoareal: 277 kvm

1.Etasje:
Bta.: 161 kvm.
Bra.: 145 kvm.
Ca. 35% av første etasjen er garasje.
P-rom: 106 kvm.
P-rom inneholder: Entre, TV-stue, 2 bad, vaskerom, 3 soverom og garderobe (garderobe er sekundær, men ligger mellom 2 primærrom).
S-rom.: 43 kvm.
S-rom inneholder: Sportsbod og garasje.

2.Etasje:
Bta.: 116 kvm.
Bra.: 102,7 kvm.
P-rom: 102,8 kvm.
P-rom inneholder: Stue, kjøkken, Walk- in-closet, bad, WC og gang (gang er s-rom, men plassert mellom 2 primær og beregnes som primærrom).

Standard

Entré
Ytterdøren er eksklusiv i brun lasur, med sidefelt lys, og leder til en stor entré, som gir et solid førsteinntrykk av denne flotte boligen. Rommet har fliser på gulv med gulvvarme og malte vegger, listefritt til tak. Ytre del av entreen har eget garderoberom. Trappen opp er fra Stryntrappa, type Foss, i stilig design med glassrekkverk og åpne trinn.

Stue og kjøkken
Stuen ligger på hovedplan med åpent kjøkken og 2,6 meter takhøyde, som skaper særdeles god romfølelse. Med store vindusflater til gulvet kommer utemiljøet tett på og rommet bades i gjennomgående dagslys. Det er stilfullt innredet med enstavs hvitlasert parkett på gulv, vegger listefritt til tak og glassrekkverk ved trappen ned.

En peisovn fra Nordpeis, av type Monaco, kommer til sin rett på kalde dager og har glass på tre sider, slik at flammene kan nytes fra både spiseplassen og sofakroken.

Det er også klasse over kjøkkenet, som er fra JKE og i sort med hvite benkeplater. Det er sitteplasser ved en barløsning som skaper et naturlig skille til stuen. Kjøkkenet har vinkelform og byr på god lagringsplass, samt alt du trenger av hvitevarer integrert. Med mikrobølgeovn, stekeovn, 80 cm bred koketopp, kjøleskap og oppvaskmaskin, ligger alt til rette for trylle frem de lekreste retter.

Tv-stue
Tv-stuen ligger i forbindelse med entré og er et rom av god størrelse med fleksible bruksmuligheter. Rommet har vinduer til gulvet, som vender mot gårdsrommet, vegger som er listefrie til tak, og flislagt gulv med gulvvarme.

Bad/wc/vaskerom
Boligen kan skilte med tre lekre bad, samt wc-rom og eget vaskerom. To bad ligger i første etasje sammen med vaskerommet, mens det siste badet og wc-rommet ligger i andre etasje.

Badene har lekre fliser, med varme i gulv, og moderne innredning med henholdsvis 1 og 1,20 m bredde, den største med dobbelservant. Videre er det speil i matchende bredde med lys i omramming og vegghengt toalett. Felles for alle tre badene er en dusjsone med regnfallsdusj, av ekstra stor størrelse på hovedbadet. Hovedbadet har i tillegg et badekar.

Vaskerom
Vaskerommet har fliser på gulv med gulvvarme, malte vegger. Rommet har vaskekar nedfelt i benk og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel

Soverom og garderobe
Eneboligen har fire romslige soverom; ett i andre etasje og tre i første, alle med avsatt plass til garderobeløsning. Gulvene har hvitpigmentert eik, med gulvvarme på soverommene nede, og veggene er listefrie til tak.

Hovedsoverommet ligger i andre etasje i behagelig suiteløsning, med adkomst til eget bad via walk-in closet. Det er oppbevaringsplass på vaskerommet og en sportsbod for ytterligere lagring.

Utstyr

Det er p.t. ikke inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler. Opplegg for dette besørges av selger.

Oppvarming / Teknisk

Boligen er oppvarmet med gulvvarme i hele første etasje og på bad i andre etasje, med separat termostat for entré og tv-stue. En luft-til-luft varmepumpe med oppvarming/nedkjøling, er integrert i taket i andre etasje. Stuen har peisovn.

Det er balansert ventilasjonsanlegg, 300 liters varmtvannsbereder, sentralstøvsuger med uttak i hver etasje og et elskap med automatsikringer. Det er godt med downlights inne og ute.

Parkering / Garasje

Det er parkering i integrert dobbelgarasje, med lys over garasjeporten. Bilen kan også settes på tomt, og det er parkering for øvrig etter områdets gjeldende bestemmelser. Trekkerør for enkelt ettermontering av elbillader.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren. Velkommen til visning!

Uteområdet

Tomten er selveid og på 844 kvm, opparbeidet med støpt dekke foran inngangspartiet. Utenfor stuen er det en stor, flott terrasse med glassrekkverk og Royalimpregnerte terrassebord, hvor det kan nytes luftig utsikt mot horisonten og glimt av sjø. Deler av terrassen har overbygg med belysning, altså er det et herlig uterom med mulighet for sol eller skygge etter behov.

Leveransebeskrivelse

Tomt – utvendig
– Selveiertomt på 844m2.
– Boligen vil være tilknyttet offentlig vei via privat adkomst.
– Boligen vil være tilkoblet offentlig vann/avløp via private stikkledninger.
– Utvendig leveres eiendommen med gruset gårdsplass og opparbeidet med ferdigplen iht. utomhusplan.

Boligen
– Sparklet og malte gipstak i alle rom.
– Sparklet og malt gips på vegger i alle rom bortsett fra badene.
– Listefritt rundt vinduer og skyvedører i yttervegg.
– Listefri overgang vegg/tak, også på badene.
– Fot/gulvlist i hvitlasert eik dimensjon 15×45.
– Lister og foringer til innvendig dører i sort.

– Gulvene:
1. etasje:
– Entre, garderobe, vaskerom, TV-stue og badene flislegges og i soverommene legges 3-stavs hvitlasert parkett av Eik.
2. etasje legges:
– 1-stavs hvitlasert parkett av Eik i alle rom utenom badet som flislegges.
– Gulvet i garasjen og sportsboden leveres med synlig betong.
– Varmekabler i gulv for rom:
1. etasje:
– Alle rom unntatt garasje/sportsbod.
2. etasje:
– Bad:
Alle rom med varmekabler har separat varmestyring. I tillegg legges en separat termostat for entre og separat termostat for TV-stue i 1. etasje, slik at entreen kan styres med høyere varme enn resten hvis ønskelig.

– Flislagte vegger:
– Vegger på alle 3 badene flislegges.
– Vaskerom flislegges med sokkelflis 10 – 15 cm. opp på vegg. Over sokkelflise leveres sparklet og malt gips.

– Downlights innvendig:
– 7 stk. i kjøkken 2. etasje.
– 14 stk. i stue/trapp/gang 2. etasje.
– 3 stk. på bad i 2. etasje.
– 2 stk. på walk in closet.
– 3 stk. i entre 1. etasje.
– 8 stk. i TV-stue 1. etasje.
– 2 stk. på bad 106 i 1. etasje.
– 3 stk. på bad 110 i 1. etasje.
– 2 stk. i garderobe 1. etasje.
Totalt 44 stk. der forskjellige soner er koblet opp mot dimmebryter.
– Downlights utvending og utebelysning:
– 4 stk. downlights i himling over inngangsparti.
– 9 stk. downlights i himling over terrasse/balkong.
Totalt 13 stk.
– 4 stk. utebelysning utover downlights.

– Kjøkkeninnredning fra JKE Design i fargen sort Eik og hvit benkeplate samt integrert kjøleskap, oppvaskmaskin,
komfyrtopp i 80 cm. bredde, mikroovn og komfyr.
– Vaskekar nedfelt i benk og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
– 4 stk. vegghengte WC.
– 300l. varmtvannsbereder.
– Badekar frittstående m/veggmontert kran.
– Komplett sentralstøvsuger med ett uttak i hver etasje.
– Balansert ventilasjon.
– Watergard vannstoppersystem.

– Baderomsmøbler på bad og WC:
– Bad 203 i 2. etasje 120 cm. innredning m/dobbel vask og speil m/lys i matchende bredde.
– Bad 106 i 1. etasje 100 cm. innredning m/vask og speil m/lys i matchende bredde.
– Bad 110 i 1. etasje 100 cm. innredning m/vask og speil m/lys i matchende bredde.
– WC-rom i 1. etasje 60 cm. innredning m/vask og speil m/lys i matchende bredde.

– Hel glassvegg 170cm. m/glassdør for dusjsone på bad i 2. etasje.
– Dusjvegger/dører 88×88 cm. i glass for begge badene i 1. etasje.
– Regndusj m/hånddusj for alle 3 badene.
– Ildsted Monaco (høy) fra Nordpeis med glassplate på gulvet og stålpipe i stue 2. etasje.
– Varmepumpe luft/luft og oppvarming og nedkjøling, integrert i himling i 2. etasje.
– Trapp fra Stryntrappa, Type Foss; m/ glassrekkverk og åpne trinn. Øvrige detaljer i hvitpigmentert Eik. I 2. etasje rundt. trappesjakt, monteres glassrekkverk.
– Innvendige dører i sort, typen sletten med sorte dempelister og hvitpigmentert terskel i åpne/lukkedørene.
– Ytterdør til hovedinngang er av typen eksklusiv i brun lasur med glassfelt på hver side av døren.
– Vinduer og skyvedører fra anerkjent leverandør med sorte karmer innvending og utvendig.
– Alle karmer som ikke har takoverbygg, leverer med utvendig aluminiumsbeslag.

– Åpne/lukkevinduer leveres som toppsving.
– Utvendig Royal behandlet panel med 50-års garanti mot gjennområtning i en kombinasjon av liggende og stående:
– 1. etasje leveres med sort liggende 19x148mm. panel, dobbeltfals med fuge (smal).
– 2. etasje leveres med Nøytral stående 19x123mm. dobbelfals rettkant.
– Mørke felt mellom vinduene i 2. etasje kles med sort panel lik 1. etasje.
– Utvendig hjørner i 2. etasjen der vinduene fra 2 fasader er skjøvet ut i hjørne, kles hjørne med sort matt beslag.

– Balkong/terrasse:
– Terrassebord 28x120mm. I Royal impregnert nøytral.
– Rekkverk og glassrekkverk iht. tegning.
– Underkledning i himling for takoverbygg er nøytral 19x123mm. dobbelfals rettkant.
– Støpt dekke foran inngangsparti, støpes 10 cm. under innv. topp gulv.
– Boligen leveres uten garderobeskap.

Garasje
– Garasje er integrert i boligen plassert på støpt dekke for garasje. Det gasstettes forskriftsmessig i vegg mot boligen. For øvrig leveres garasjen uisolert, men med veggventiler i tillegg til ventiler i bunn av garasjeport for god luftgjennomstrømning.
– Garasjeporten fra Harmonie med slette ledd i størrelse 500×210 cm. fargen RAL9005 (sort).
– Over garasjeporten monteres lys.
– Innvendig monteres elektrisk portåpner med lys og 2 fjernkontroller.
– 2 lampepunkter i himling garasje, stikkontakter til verktøy etc. og trekkerør for enkelt ettermontering av elbillader.

Leverandører
– Hellvik Hus Drammen, Abrahamsson & Haugstvedt AS.
– Brødrene Solem AS.
– Grunnmur AS.
– Eiker Blikk & Ventilasjon AS.
– Drammen Rørservice AS.
– Irby Elektro AS.
– Eriksen Mur & Flis.
– BO Bakken Maling & Oppussing.

Ferdigstillelse og diverse
Overtakelse er beregnet til Q4 2020.

Det tas forbehold om justeringer i materialvalg uten at dette forringer kvaliteten.

Det tas forbehold om feil i leveransebeskrivelsen.

En må påregne mindre justeringer i forbindelse med endelig prosjektering og opparbeidelse av eiendommen. Nedforinger, dragere, søyler og innkassinger i himling fremkommer ikke nødvendigvis på tegningene.

Perspektiver og 3D tegninger i prospektet og i salgsvedlegg er kun av illustrativ karakter og definerer ikke det nøyaktige innhold eller omfanget av leveransen.
Den videre detaljprosjekteringen kan medføre endringer som er nødvendige eller hensiktsmessige.

I nye bygg vil det oppstå svinnriss i maling, tapet mv. ved skjøter og sammenføyinger, dels på grunn av uttørking av materialer og temperatursvingninger. Det påpekes spesielt at svinnriss og sprekker i materialoverganger mellom tak og vegg og i hjørner, ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard. Lister, karmer og gerikter vil bli levert fabrikkbehandlet med synlige spiker-, spikerhull og skjøter.

Parkett anses som et levende materiale og vil dermed kunne bevege seg avhengig av årstid. Enkelte svikt og mindre sprekker kan derfor oppstå som følge av dette. Utbygger tar intet ansvar for overnevnte eller skader på parkett som følge av feil bruk eller for høy/lav temperatur på varmesystemet.

Kjøper er oppfordret og forpliktet til å sette seg inn i de drift- og vedlikeholdsoppgaver som følger med som eier av boligen (FDV informasjon – forvaltning, drift og vedlikehold).
FDV dokumentasjon leveres på boligmappa.no og følger boligen.

Tilbud, leveranse og utførelse er basert på TEK 17.

Boligen leveres med innvendig byggvask, som ikke er å anse som husvask i en bebodd bolig.

Ferdigstillelse av utearealer kan avhenge av vær og årstid og vil i noen tilfeller måtte beregnes fullført etter overtakelse.

Se leveransebeskrivelsen vedlagt i salgsoppgaven for illustrasjoner.

Planer og tegninger

Kontakt oss

Vår kontaktperson:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..