PrisFra 10 990 000
Bruksareal bolig203,1 m2
Tomtestørrelse1273 m2
Antall soverom4
BoligtypeTomannsbolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Stor arkitekttegnet tomannsbolig med kort vei til felles strand og mulighet for båtplass

Nesbru er et svært populært boområde og Granveien 29b ligger solrikt til på «pynten» med utsikt utover sjarmerende dam samt umiddelbar adkomst til sjø- og strandliv med populære Bestemorstranda kun noen få min gange fra tomten. Som medlem i Mellom-Nes vel og Mellom-Nes båtforening har du også mulighet for båtplass.

Tomten er en flott naturtomt som bebygges med en tomannsbolig over to etasjer og underetasje, hvor andre etasje har utgang til takterrasse.
Bygget er gitt en moderne form og egen identitet tilpasset høyder og skala på omkringliggende bebyggelse. Fasader er delt opp i mindre flater for å skape harmoniske proporsjoner. Garasjen er lagt mellom boenheten, så boenhet fremstår som en kjedet enebolig, men med 2 tydelige adskilte boenheter.
Det er lagt stor vekt på at husets form som understrekes av materialvalg med royalimpregnert kledning i forskjellige farger (går, sort og nøytral) for å fremheve kontrastene.

Det er unikt og kunne bo så sentral og samtidig føle ro og oppleve det landlige. Boligen vil sogne til Mellom-Nes barneskole og Landøya ungdomsskole som ligger hhv. 10 min og 19 min fra boligen. Nesbru VGS samt Steinerskolen på Landøya ligger ellers innen gangavstand. Det finnes flere offentlige- og private barnehager i nærområdet.

Kun en kort sykkeltur unna finner du Holmen Idrettspark som består av tre fotballbaner (kunstgress-, gress- og grusbane), en ishall, en innendørs idrettshall for blant annet håndball, turn, judo og friidrett, tennisanlegg med hall og fem utendørs baner, en lysløype på 3 km og et av Norges største klatresenter. Ellers har du innendørs bad på Landøya Bad. Vestmarksetra ligger en kort kjøretur unna Mellom-Nes. Her er det flotte preparerte skiløyper og stort løypenett.

Nærmeste dagligvarehandel er REMA1000 på Nesbru, og har du behov for et bredere tilbud av butikker, serveringssteder og servicetilbud, finner du Holmensenteret, Slependen Senter samt Sandvika Storsenter kun en kort biltur

Planer og tegninger

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..