PrisPris fra 4 326 000,-
Bruksareal bolig184 m2
Antall soverom4
P-rom175
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Rossåsen er et nyere boligfelt som i hovedsak består av nyere enebolig- og villabebyggelse i åssiden over Ålgård og Figgjo. Her har man en fantastisk utsikt utover Sandnes og Gjesdal med meget gode solforhold. Store friområder og tallrike lekeplasser benyttes hyppig av en stadig økende befolkning. Her kan hele familien trives. Veletablert nabolag med kort vei til dagligvarebutikk, barnehage og skole. Det er nå bygget en ny, flott skole i Figgjo sentrum 1.-10. trinn.

Ålgård sentrum er like i nærheten med både kjøpesenter, Norwegian Outlet, dagligvarebutikker, treningssenter, vinmonopol, apotek, frisør og mye mer.
Fra boligen har man lett adkomst til E39 som stadig utvides og utbedres. Med bil er man raskt i både Sandnes og Stavanger.

Flotte turmuligheter i nærheten med utallige nuter å bestige. Her har man milevis med stier og uendelige turmuligheter rett utenfor døren. Det finnes bademuligheter i både Øygardsvatnet og Edlansvatnet. Figgjoelva innbyr til fiske, og er du heldig kan du friste selveste storlaksen.

Om Boligene
Hovedetasje: Vindfang, gang, bod, dusj/wc, soverom, stue og kjøkken.
P-rom: Vindfang, gang, dusj/wc, soverom, stue og kjøkken
S-rom: Bod

Underetasje: 3 soverom, stor gang, bad og bod.
P-rom: 3 soverom, stor gang, bad
S-rom: Bod.

Loft: Innredet som et disponibelt rom
Som alternativ løsning mot et tillegg i pris kan loftet innredet med loftsstue og 2 soverom. Det blir da satt inn takvindu.

Vindfang/gang, media/trapp, stue/kjøkken, soverom får hvitpigmentert eikeparkett på gulv og vegger som er sparklet og malt. Begge bad leveres med fliser med sokkelflis på gulv og fliser i dusjnisje, øvrige vegger er sparklet og malt.
Varmekabler i gulv i bad

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..