PrisFra 4 990 000
Bruksareal bolig190 m2

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Rossåsen er et nyere boligfelt som i hovedsak består av nyere enebolig- og villabebyggelse i åssiden over Ålgård og Figgjo. Her har man en fantastisk utsikt utover Sandnes og Gjesdal med meget gode solforhold. Store friområder og tallrike lekeplasser benyttes hyppig av en stadig økende befolkning. Her kan hele familien trives. Veletablert nabolag med kort vei til dagligvarebutikk, barnehage og skole. Det er nå bygget en ny, flott skole i Figgjo sentrum 1.-10. trinn.

Ålgård sentrum er like i nærheten med både kjøpesenter, Norwegian Outlet, dagligvarebutikker, treningssenter, vinmonopol, apotek, frisør og mye mer.
Fra boligen har man lett adkomst til E39 som stadig utvides og utbedres. Med bil er man raskt i både Sandnes og Stavanger.

Flotte turmuligheter i nærheten med utallige nuter å bestige. Her har man milevis med stier og uendelige turmuligheter rett utenfor døren. Det finnes bademuligheter i både Øygardsvatnet og Edlansvatnet. Figgjoelva innbyr til fiske, og er du heldig kan du friste selveste storlaksen.

Om Boligene
Boligene i Granlistien er på ca 190 m2 bra. De ligger luftig med panoramautsikt i fremste rekke på feltet. Nettopp derfor er både bolig og uteområder grundig planlagt, slik at utsikten og omgivelsene kan nytes til sitt fulle. Det er 3 stuer med panoramautsikt, en i hver etasje og mulighet for inntil seks soverom. Boligene inneholder også 3 bad, i tillegg vaskerom/bi-inngang. 2 av boligene har direkte adkomst fra dobbel garasje. I hybelavdeligen er det 2 soverom. Boligene leveres med gode kvaliteter som bl.a. innholdsrikt kjøkken fra Bjerks trevare og vedlikeholdsvennlige fasader som Royal-kledning.

Oppgitt pris forutseter egeninnsats, altså gulvlegging, sparkling og maling i tørre rom. Nøkkelferdig bolig ihht. beskrivelse får et pristillegg på kr. 210.000,-.

Nøkkelferdig bolig leveres med 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett og vegger som er sparklet og malt hvit i gang, stuer/kjøkken og soverom. Det er mulig å velge 3 valgfrie interiørfarger inkludert i prisen, forutsetter en farge i samme rom. Alle bad leveres med fliser på gulv og vegg. Biinngang/vask 1. etasje leveres med fliser på gulv og vegger som er sparklet og malt hvit. Bod under trapp og bod i sokkeletasje leveres med ubehandlet betong gulv og ubehandlet gips på vegger. Det leveres røropplegg for hybelkjøkken i underetasje. Hybelkjøkken leveres ikke.

Planer og tegninger

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..