PrisFra 5 980 000
Bruksareal totalFra 171,2 m2
TomtestørrelseFra 280 m2
Antall soverom3-4-5
P-romFra 162,2
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Innerst i Folkvordveien på Stangeland kommer det 3 flotte, prosjekterte eneboliger for salg. Boligene får 3 innholdsrike etasjer, carport og utvendig bod.

Innhold

1. etasje med entré, bi-inngang/vaskerom, bad, stue og kjøkken.
2. etasje med gang/kontor, stue, bad og 3 soverom, hvorav ett med walk-in garderobe.
3. etasje med loftstue og bod.

Carporter for bil- og sykkelparkering, og utvendig bod for lagring.

Beliggenhet

Flotte, vestvendte tomter med fint utsyn og gode solforhold. Attraktivt boligområde med etablert boligbebyggelse, barnehage og skole i nærområdet, og kort veg til sentrum. Busstopp i Oalsgate, tog fra sentrum, kort veg til påkjørsel E39 og Rv44, og sykkelsti like ved som tar en i alle retninger.

Boligene

Boligene er tegnet og planlagt sammen med arkitekt, med flott arkitektur og fine detaljer, og innholdsrike, men samtidig luftige, planløsninger innvendig.

Hovedplan med overbygd inngangsparti og hovedinngang med entre som har plass til garderobe. Egen bi-inngang kombinert med vaskerom/teknisk, som er praktisk i hverdagen. Bad med dusj i 1. etasje. Stue og kjøkken i åpen løsning.

Det er lagt vekt på et romslig oppholdsareal på hovedplanet, med direkte utgang til en fin, vestvendt hage. Tett trapp, slik at en kan utnytte med arbeidspult el. under trappen. Et eget hjørne avsatt for lekekrok, leksepult, lesekrok el. Praktisk kjøkken, god spiseplass og sittegruppe med mye glass mot hagen.

I 2. etasje gir gangarealet mulighet for en kontorplass og hyller eller skap for lagring. Åpent til flott ekstra stue med høyt under taket og godt med dagslys fra hjørnevinduer/karnapp, og i tillegg vindu både i vegg og tak. 3 soverom (mulighet for 4-5). Største soverommet har også høyt under taket og ekstra dagslys fra takvindu. Dette soverommet har også egen walk-in garderobe som kan innredes etter eget ønske. Bad med dusj – dusj med dagslys over fra takvindu. En god start på dagen!

Øverst, i 3. etasjen er det et godt «loftsareal» som kan nyttes til mangt, og et verdifullt tilleggsareal. Stort vindu med fin utsikt fra toppetasjen. Ekstra lagringsplass i bod.

Gjerde i grense mellom de 3 husene på hagesiden. Asfaltert, felles veg og gårdsrom.

Leveranse

Utvendige fasader med sortmalt stående, og beiset liggende ytterkledning. Kledningen leveres med grunning + mellomstrøk, toppstrøk ved kunde etter ferdigstillelse.
Aluminiums belagte vinduer og balkong-/skyvedører. God kvalitet, og et enklere vedlikehold.

Innvendig leveres (når nøkkelferdig leveranse) boligen med gulvfliser i entré, våtromsbelegg på bi-inngang/vaskerom, fliser på gulv og i dusj på bad i 1. etasje, og helfliset bad i 2. etasje. Stavparkett hvit eik på gulv i øvrige rom. Malte, innvendige vegger og himlinger (når nøkkelferdig leveranse).

Varme i gulv på badene, bi-inngang/vaskerom og i entré. Pipe og vedfyrt peisovn i stue, 1. etasje.

Flott kjøkken fra Drømmekjøkken (når nøkkelferdig leveranse) ekskl. hvitevarer. Baderomsinnredning fra Drømmekjøkken.

Arealer og priser

Boligene selges til fastpris etter «første mann til mølla-prinsippet».

Ferdigstillelse
Ca. 15 mnd. fra fysisk oppstart byggearbeid.

Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner viser tilvalgsmuligheter, bl.a. med eikefiner i skråhimlinger, stedbygd peis, listefrie overganger og oppgraderte materialvalg trapp og gulv.

Planer og tegninger

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..