PrisFra 2 330 000 ,- til 2 380 000,-
Bruksareal bolig58 m2
Antall soverom2
EnergikarakterB
BoligtypeLeilighet

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Velkommen til Fagerlunden 27.
En ny seksmannsbolig er nå ferdigstilt av Hellvik Hus på den tidligere travbanen i Brumunddal, ca 1 km fra sentrumskjernen.

Leilighetene er lyse og fine, de går over ett plan og har en meget god planløsning. De leveres med pergo på alle gulv foruten bad, der det er fliser. Beboerne i 1. etasje vil disponere en egen terrasseplatting utenfor leiligheten på terrengnivå. Beboerne i 2. etasje får en romslig terrasse.

Leilighetene varmes opp via fjernvarme, og det leveres hvitevarer på kjøkken. Leveransen består av komfyr, komfyrtopp, oppvaskmaskin og kombiskap.

Priser fra kr 2 330 000 – 2 380 000,-.

1 garasjeplass i felles garasjeanlegg medfølger.

Kort fortalt
– Arealeffektive pene leiligheter
– God standard
– Rolig boområde
– Garasjeplass i felles garasjekjeller
– Ca 1 km til sentrum
– Kort avstand til barnehage og skoler

Bolig Sov Etg P-rom BRA Pris
3 3 2. 81 m² 84 m² 3 240 000 kr
4 3 2. 81 m² 84 m² 3 290 000 kr
5 3 2. 81 m² 84 m² 3 290 000 kr

Beliggenhet
Dette boligprosjektet er beliggende på den gamle travbanen i Brumunddal, ca 1 km fra sentrum med alle servicefasiliteter. Det er kort veg til skoler, kulturskole, barnehager, Sveum idrettsanlegg mv. Det er flotte turmuligheter i området, som må betraktes som rolig og barnevennlig. Det er i hovedsak etablert boligbebyggelse i nærområdet.

Beskrivelse av tomten
Tomten leveres maskinplanert med masser fra utbyggingsområdet, og arealer planlagt for grønt/plen blir tilsådd med gressfrø. Selger er ikke ansvarlig for de videre arbeider med tilførsel av evt. ytterligere matjord. gjødsel etc. for både finplanering med riktig fall og etablering av en fullverdigplen. Privat avkjørsel/gårdsplass leveres asfaltert. Det må påregnes at asfalten vil få sprekker/hevelser i fremtiden og at dette ikke utgjør en mangen. Det er også påregnelig at avslutninger av asfalt (på siden og ved avslutning) vil kunne sprekke. Støttemurer eller andre tiltak for terrengavslutning på tomtearealet forutsettes ikke oppført.

Primærrom
Leiligheten er innredet med følgende p-rom:
Gang, stue, kjøkkenkrok, bad, 2 soverom.

Sekundærrom
Leiligheten er innredet med følgende s-rom:
1 innvendig bod og 1 utvendig bod ved inngangen til hver boenhet.

Standard
Innvendige vegger:
Innvendige vegger på tørre rom med ferdigbehandlede malte hvite 3 bord faspanel. Vegger i bad/vaskerom, gips med smøremembran og 20 x 20 cm hvite keramiske fliser.

Innvendige gulv:
Alle gulv bortsett fra på bad/vaskerom leveres med Pergo enstavs moderne grå eik. Bad/vaskerom får 20 X20 cm lys grå keramiske fliser.

Himling:
Hvite himlingsplater. Himling i gang og bad fores ned. Ventilasjonskasse blir lagt over kjøkkeninnredning.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Sigdal type Vidde hvit, høyde 2100 mm. Benkeplaten leveres i laminat 599 delano eik. Oppvaskbenken har nedfellingsbeslag av rustfritt stål og plass for oppvaskmaskin.
Ett-greps kjøkkenbatteri med uttak for oppvaskmaskin.

Garderobe:
Garderobeinnredningen er glatt i hvit utførelse og det leveres 1 stk 1000X2100 mm kombigarderobeskap til hver sengeplass.

Bad:
Badromsinnredning leveres i 900 mm hvit glatt utførelse, med speilseksjon og lys. Gulvmontert wc, med hvitt sete og lokk. 900 mm dusjvegger i herdet glass. Vaskemaskinkran og avløpstrakt for vaskemaskin.

Listverk:
Listverk til vinduer, dører, gulv og tak leveres hvitmalt fra fabrikk. Spikerhoder/stifter vil være synlig etter montering.

Vinduer:
Alle vinduer leveres med energiglass m/argonfylling og malt fra fabrikk. Hengslede vinduer kan være glidehengslet eller innadslående. Utenpåliggende sprosser leveres i h.h.t. fasadetegninger.

Innvendige dører:
Innvendige dører leveres i hvit glatt utførelse med behandlet hvit karm. Dørene leveres med låsekasse og vridere.

Balkonger og terrasser:
Utføres i trykkimpregnerte materialer med spaltegulv og rekkverk i h.h.t. tegning. I 1. etasje leveres tremmer ved inngang og utenfor stue.

Elektrisk:
Leilighetene leveres med sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter, 400V anlegg (alle stikkontakter leveres jordet). Installasjonene legges skjult i vegger og åpent i branncelle-begrensede konstruksjoner, mur og betong konstruksjoner.
Lyspunkter og kontakter plasseres i henhold til den møblering som fremgår av tegninger, samt liste utarbeidet av elektriker.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med avtrekkshette fra kjøkken. Ventilasjonsanlegget plasseres i utvendig bod.

Utvendige trapper:
Utvendige trappevanger leveres i trykkimpregnert trevirke med gitterrister i trinn og stående rekkverk i h.h.t. tegning.

Diverse utstyr/leveransebeskrivelser:
Det inngår 1 stk røykvarsler og 1 stk brannslukningsapparat.

Innvendige synlige dragere leveres i limtre (malingskvalitet), eller som innkasset stål. Innvendige søyler leveres i limtre i kvalitet som drager.

Rørleggerleveransen er komplett inklusive stikk-og bunnledninger. Hovedinntak med innvendig stoppekran, vannmåler og evt. reduksjonsventil dersom dette er nødvendig.

Rørføringer kan være synlige fra gulv og opp til utstyr, og som åpent anlegg på lydvegger og yttervegger i bad/vaskerom. Alle skjulte vannledninger leveres som rør i rør system med veggbokser og fordelingsskap.

Offentligrettslige pålegg og krav
Det foreligger ingen kjente pålegg eller krav. Dette er likevel ingen garanti for at det ikke vil kunne komme pålegg eller krav ved nye kontroller.

Reguleringsforhold
Området er under utbygging iht. gjeldende reguleringsplan/kommunedelplan.

Parkering
1 parkeringsplass i felles garasjeanlegg medfølger. Parkering i tillegg på anviste plasser i sameiet.

Oppvarming
Det leveres vannbåren varme.
I leilighetene i 1. etg. leveres det vannbåren gulvvarme.
I leilighetene i 2. etg. leveres det vannbåren gulvvarme på bad/vaskerom. I de andre rommene bortsett fra bod er det radiator på vegg.

Slik fungerer salget
Leilighetene selges etter prinsippet «først til mølla», til den pris som er fastsatt i den til enhver tid gjeldende prisliste. Dersom det er flere interessenter på samme leilighet samtidig, vil det bli avholdt en budrunde mellom interessentene. Kjøpsbekreftelsen/budskjemaet må inneholde en finansieringsbekreftelse, eller kontaktinformasjon til en bankkontakt som kan bekrefte finansiering. Skjemaet «budskjema»følger vedlagt dette prospektvedlegget.

Overtagelse
Estimert overtakelse 1. kvartal 2019.

Innhent fullstendig salgsoppgave
Denne annonsen er kun et utdrag av salgsoppgavens fullstendige opplysninger. Interessenter må sette seg grundig inn i alle opplysninger som fremkommer av fullstendig salgsoppgave. Bestill salgsoppgave fra megler.

Ansvarlig megler
Heidi Lagmannssveen
Eiendomsmegler MNEF – Salgsleder og fagansvarlig

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 412
Gårdsnr: 2
Bruksnr: 154

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..