PrisFra 3 290 000,-
Bruksareal bolig84 m2
Antall soverom1
BoligtypeLeilighet

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

1 leilighet for salg
Bytoppen Terrasse består av 25 leiligheter bygget på taket av Amfi Flekkefjord, med utsikt over hele byen. Leiligheten ligger sentralt i Flekkefjord med kort avstand til alle sentrumsfunksjoner som kjøpesenter, rutebilstasjon, brygger, byens torg og spisesteder. Utvendig heis fra taket av Amfi og rett ned til gateplan ved hovedinngangen til kjøpesenteret.

Beskrivelse
Vi har for salg en flott leilighet på Bytoppen Terrasse. Leiligheten er lys  og moderne med tanke for maksimal arealutnyttelse. Det er åpen stue/kjøkkenløsning, bad, gjestetoalett, 1 soverom med mulighet for 2 – og bad/vask. Leiligheten er bygget med livsløpsstandard, men har tilkomst via utvendig trapp. Denne kan det monteres trappeheis på.
Utvendig er det balkonger på både øst og vestsiden av leiligheten slik at man kan nyte både morgen- og kveldssol.

Standard
Veggene er i all hovedsak malt miljøtapet i lyse farger. Bad har fliser på vegg. På gulv er det trestavs eikeparkett i alle beboelsesrom, fliser på bad og belegg i teknisk rom. Kjøkken har kitchenboard over benkeplaten.

Kjøkken, baderomsinnredning og gardeobe leveres fra Norema, baderomsinnredning blir levert fra Built og hovedsoverom blir levert med skyvedørsgarderobe. Hvitevarer medfølger leiligheten.

Ventilasjon og oppvarming
Leiligheten er tilknyttet felles varmeanlegg og har balansert ventilasjon med varmegjennvinning. Varmekabler på bad.

Fiberbredbånd
Leilighetene leveres med fibertilknytning. Fiber leveres av Altibox. Kjøper må selv tegne abonnement.

Felles utearealer
Utearelene er åpne, attraktive og leveres ferdig opparbeidet. Her er det lagt vekt på trivsel og trygge rammer. Barna har egen lekeplass og de voksne har sittegrupper i solveggen. En naturlig møteplass for store og små!

Parkering
Det medfølger en åpen parkeringsplass, men det er mulig å kjøpe carport i tillegg.

Adkomst
Med bil; følg Grønnesveien fra Statoilstasjonen, kjør forbi Sunde skole, ta til høyre og kjør direkte inn på taket av kjøpesenteret Amfi Flekkefjord.
Til fots; følg trappen som går langs med Amfi.

Felleskostnader er fastsatt til kr. 1511,- pr. måned og dekker forsikring, drift og vedlikehold av uterom, vedlikeholdsfond.

 

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..