PrisFra 6 590 000,-
Bruksareal bolig169-177 m2
Antall soverom4
P-rom166-174
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Velkommen til Austråtthagen 5 og 7

Nyoppførte, arkitekttegnede eneboliger med oppgradert nyboligstandard både utvendig og innvendig. Boligene er tegnet for tomten, med store vindusflater, gode og fleksible planløsninger, garasje, opparbeidet uteområde med gårdsrom, terrasse, balkong, gressplen og beplanting. Sør- og vestvendt uteområde med fri utsikt og ingen bebyggelse foran boligen.

Boligene i Austråtthagen er både innholdsrike og romslige, og flotte å se på.

Ekstra takhøyde innvendig og store vindusflater gjør at boligen får en helt unik følelse, noe som gjenspeiles i de lyse, luftige og fleksible romløsningene. Skyvedører i både stue og kjøkken gir en nærmest sømløs overgang til terrasse og uteområde.

Boligene har innvendig fire soverom, to stuer, to bad, vaskerom og boder. Austråtthagen 5 har i tillegg et gjestetoalett.

Stue og kjøkken er kombinert i en romslig, åpen løsning med sitteplass ved kjøkkenøy, spiseplass og sittegruppe med peisovn. Romslig entré/hall med mye dagslys. Utgang til solvendt uteplass med terrasse og hage. Fra 2. etasje er det utgang til balkong.

Boligene er klar for innflytning. Ta kontakt for å avtale visning!

Innhold

Ekstra takhøyde innvendig og store vindusflater gjør at boligene får en helt unik følelse, noe som gjenspeiles i de lyse, luftige og fleksible romløsninger Skyvedører i både stue og kjøkken gir en nærmest sømløs overgang til terrasse og uteområde.

Boligene har innvendig fire soverom, to stuer, to bad, vaskerom og boder. I tillegg har Austråtthagen 5 et ekstra gjestewc. Boligen passer godt for familier, men er også egnet for par som ønsker en ny og lettstelt bolig, og samtidig ønsker god plass. Noen ønsker gjerne ekstra plass til familie og venner på besøk, barn og barnebarn. Ekstra stuen kan om ønskelig omgjøres til et 5. soverom. Soverommet i 1. etasje er romslig, og har direkte inngang til badet. Stue og kjøkken er kombinert i en romslig, åpen løsning med sitteplass ved kjøkkenøy, spiseplass og sittegruppe med peisovn. Romslig entré/hall med mye dagslys. Utgang til solvendt uteplass med terrasse og hage. Fra 2. etasje er det utgang til balkong.

Standard

Tomten, uteområdene og fellesarealer er oppgradert med asfaltert felles veg, natursteinsmur, asfaltert gårdsrom, balkong og terrasse med plantekasser, gressplen og beplantning.

Utvendig er boligene oppgradert med mørk, sotgrå kledning, grunnet fra fabrikk, sorte, aluminiumsbelagte vinduer og dører, sorte ytterdører og garasjeport. Aut. åpner på garasjeport.

Innvendig er boligene (i samarbeid med interiørkonsulent) oppgradert med bl.a. 1-stavs, hvitlasert eikeparkett i 1. etasje, samt tilsvarende som stavparkett i 2. etasje. Gulvlister i samme utførelse som parkettgulv. Innvendige overflater malt etter fargeplan fra interiørkonsulent, med listefrie overgang mot tak og vinduer/dører i stue og kjøkken. Helfliset hovedbad med dusj, samt tilrettelagt for badekar. Bad i 1. etasje med dusj. Store gulvfliser i entré/hall. Peisovn i stue. Kompakte, hvite dører innvendig. Stilren innredning fra Drømmekjøkken på kjøkken og bad. Eksklusiv benkeplate i kompositt fra Dekton på kjøkken, benk og kjøkkenøy. Integrerte hvitevarer og downlights under overskap. Belysning og downlights innvendig i hele boligen. Varme i gulv i entré/hall, badene, vaskerom og stue/kjøkken. Innvendig, tett trapp med trinn og rekkverksspiler i eik.

Balansert ventilasjon og røropplegg for sentralstøvsuger for varmegjenvinning og et sunt innemiljø.

Planer og tegninger

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..