PrisFra 6 990 000,-
Bruksareal bolig194 -217 m2
Antall soverom3-4-5
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Velkommen til flotte Austråtthagen på Austrått i Sandnes. Her tilbyr vi i Hellvik Hus Stavanger to flotte og romslige moderne arkitekttegnede funkisboliger spesialtilpasset for tomtene, med store vindusflater, gunstige romløsninger, egen garasje og sørvendt hage uten naboer i forkant.

Fra Austråtthagen er det kort avstand til flere skoler og barnehager. Idrettsanlegg med alt fra fotballbaner og skatepark til idrettshall er like ved. Det er godt utbygget kollektivtilbud i nærheten, med flere buss-stopp i Austråttveien. Til Sandnes sentrum, hvor en finner alt en forventer fra en moderne norsk by, er det gå-avstand.

Til Stavanger og Stavanger lufthavn Sola tar det 15 minutter å kjøre, mens det til fantastiske utfartsområder med en rekke tur- og aktivitetsmuligheter, som Melsheia, Arboretet og Jærstrendene, også er kort vei.

Boligene
De to boligene i Austråtthagen er både innholdsrike og romslige, og flotte å se på. Boligene er spesialtegnet av arkitekt og skreddersydd for tomtene, og har eget gårdsrom med sportsbod og garasje. Austråtthagen 5 har i tillegg til garasje også en carport.

Ekstra takhøyde og store vindusflater gjør at boligene får en helt unik følelse, noe som gjenspeiles i de lyse, luftige og fleksible romløsningene.

Hver av boligene har fire soverom, noe som gjør at de passer spesielt godt for familier. I tillegg er det en TV-stue som også kan benyttes som soverom hvis ønskelig. Stue og kjøkken er kombinert i en romslig, åpen løsning med peisovn og utgang til solvendt uteplass.

Både Austråtthagen 5 og Austråtthagen 7 bygges på store tomter, henholdsvis 521 og 476 m². Foruten ekstra carport har Austråtthagen 5 også kontor i annen etasje.

Oppgradert innvendig standard med 1-stavs parkett i 1. etasje (3. stav 2. etasje), varmekabler i gulv i stue/kjøkken/gang 1. etasje (i tillegg til bad/vaskerom), mye spotbelysning, eiketrapp, to flotte bad, kjøkken fra Drømmekjøkken med integrerte hvitevarer og kompositt benkeplater, mm.  Leveres med asfalt i gårdsrom, ferdigplen og terrasse med stedbygget blomsterkasser.

Pris
Austråtthagen 5: Kr  6.990.000+omk.
Austråtthagen 7: Kr  7.290.000+omk.

Området
Fra Austråtthagen er det kort vei til tur- og aktivitetsområder og all nødvendig infrastruktur med skoler, barnehager, dagligvarebutikk og fritidstilbud. Idrettshall ligger like ved, det samme gjør fotballbane, skatepark, ballbinge og sandvolleyballbane. Her er det mye å gjøre for både store og små.

Ikke langt unna finner en turområdet ved Stokkelandsvannet, og det er heller ikke lang til Melshei hvor man blant annet finner Sandnes Arena, som er et av landets flotteste rulleski-anlegg med fire kilometer løype. Videre er det ikke langt en trenger å dra for å finne en rekke flotte korte og lengre fjellturer, som Vedafjell eller Dalsnuten, og vakre Arboretet med alle sine flotte blomster, busker, trær og fugler er heller ikke langt unna.

Kjører en litt lengre kommer en til de flotte Jærstrendene, hvor en kan nyte helger og ettermiddager i sanden ved kanten av Nordsjøen.

Planer og tegninger

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..