PrisFra 5 877 502,- til 6 987 502,-
Bruksareal total210,9 m2
Antall soverom3-4
P-rom157,7
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

En tidligere eplehage er nå omgjort til fine tomter for funkishusene innerst i Apalveien. Her er det solrikt og lunt, og med en unik nærhet til marka og mulighetene der. Apalveien tilhører et etablert boligfelt som er stille og rolig og skjermet mot tett og tung trafikk. Det ligger høyt i terrenget med fin utsikt mot fjellene i vest. Kort vei til både barneskole, ungdomsskole, idrettsanlegg, kirke, matforretning, lege og frisør.

Haugsbygd er ei bygd cirka fem kilometer øst for Hønefoss sentrum, hvor du finner alt en moderne by forventes å inneholde av butikker, kafeer, skoler, rikt kulturliv og et bredt idrettstilbud. Her er godt utbygd offentlig kommunikasjonsnett som buss og tog. Og turen til både Oslo og Gardermoen går på under timen. Det er et ypperlig område for pendlere som unngår kø på vei til jobb.

Idrettsmiljøet og nærheten til Ringkollen skianlegg er kjent langt utover bygda, og fasilitetene brukes av mange. Det er milevis med preparerte skiløyper og om sommeren er det tilsvarende med sykkelstier. Ringkollen er inngang til Nordmarka og byr på flotte turområder, fiskevann og utsiktspunkter. Er du glad i naturen, så har du et stort eldorado omtrent rett utenfor døra.

Bolig Sov Etg. P-rom BRA Pris
12 3 2 158m2 211m2 SOLGT!
14 4 2 209m2 260m2 SOLGT!
16 4 2 209m2 260m2 6 987 502,-

Planer og tegninger

Introduksjon til Apalbakken

Daglig leder i RingeriksHus AS, Anders Hval, og boligkonsulent Berit Storvoll viser tomten hvor de tre eneboligene i Apalbakken skal bygges og forteller mer om de bærekraftige og miljøvennlige tiltakene som ligger bak prosjektet.

Omgivelsene

Omgivelsene er rolige, solforholdene gode og det er store grøntarealer i umiddelbar nærhet

Apalbakken ligger i Haugsbygd, omtrent fire kilometer øst for Hønefoss sentrum. Feltet ligger i et etablert boligfelt med nødvendig infrastruktur og med gang- og sykkelvei helt fram til skolene.

Haugsbygd er ei bygd cirka fem kilometer øst for Hønefoss sentrum og strekker seg mellom Åsbygda i nord, Ringkollen i øst og Norderhov i sør. Bygdas sentrum kalles Haug, men ofte brukes også benevnelsen Haug istedenfor Haugsbygd om hele området. I bygdas sentrum finnes blant annet barneskole, ungdomsskole, idrettsanlegg, kirke, matforretning, lege og frisør.

 

 

 

Avstander - fasiliteter

 • BARNEHAGE

  Barnehage (0-3 år): 0,6 km Barnehage (0-5): 2 km
 • SKOLE

  Barneskole: 2 km Ungdomsskole: 2 km Vgs: 7 km Universitet: 7 km
 • Kultur og Fritid

  Bibliotek 6 km Kino 6 km Kulturhus 6 km Kistefoss museet 7 km Hadeland glassverk 10 km
 • Butikker

  Dagligvare 1,9 km Sentrum 6 km Kjøpesenter 6 km Gartneri 1,8 km |
 • Sport

  Treningssenter 6 km Fotballbaner 2 km Ringeriksbadet 9 km Tyrifjord Golfbane – 18 hulls 18 km Alpinanlegg 4 km Skistadion og lysløype 6 km Curling 12 km Ishockey 6 km Idrettsarena 6 km Hinderløpsbane 9 km

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..