PrisFra 4 541 250,-
Bruksareal boligFra 163-189 m2
Største lengde10,5 m
Største bredde7,2 m
Antall soverom5
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Velkommen til Annas hage på Hommersåk!

Her skal Aalgaard Bygg AS bygge fire familievennlige eneboliger med kort vei til flott kystlinje og fine turområder. Dette blir de fire første boligene i feltet, som tilrettelegges med gapahuk, store lekeområder, grøntområder og flotte trær. Området ligger nært til Hommersåk sentrum.

Dette blir romslige boliger over tre etasjer med mye lys, store terrasser, uteområder som grenser til friområde og dobbel åpen garasje med mulighet for eget verksted, hobbyrom eller lignende.

Hommersåk er et flott sted å bo, spesielt om du setter pris på fin natur, sjø og turområder. Like i bakkant av Annas hage går en fin tursti, og ned til havnen og badeplassen tar det omtrent 10 minutter å gå. Vil du opp i høyden er Hommersandfjellet nærmeste turmål med fin utsikt.

Boligområdet ligger tett på skole og kirke, og avgrenses av Bersagelveien i sør samt grønne områder i øst og nord. Boligene fordeler seg på to hovedfelt. Det skal bygges både eneboliger, rekkehus og leiligheter. Et godt bomiljø kjennetegnes ofte av god boligmiks med beboere i alle livsfaser. Første felt ut er Annas hage. Totalt rommer feltet 50 boenheter.

Beliggenhet: Sentralt på Hommersåk
Fasiliteter: Nær friområder og sjø i Hommersåkvågen
Oppstart: Januar 2021
Ferdigstilling: Januar 2022

LAST NED SØKNADSKJEMA

Planer og fasader

Om boligene

Samtlige boligers innvendige arealer er strukket over tre etasjer. Med fleksibel og funksjonell utforming vil boligene tilpasses beboerne. Boligene vil fungere godt med kun de to første etasjene til behovet for mer areal kommer.

Øverste etasje kan beboeren selv innrede når behovet melder seg, med god mulighet for egeninnsats om ønskelig.

Dersom det ikke er behov for dobbel garasje, kan deler av garasjen gjøres om til nye rom, eksempelvis et treningsrom, hobbyrom eller kanskje en ungdomsavdeling?

En kan gå tørrskodd mellom garasje og bolig, enten via en romslig sportsbod, eller direkte fra ytterdøren som er godt trukket inn under overliggende fasade. Begge typer
bolig har mulighet for fem soverom, tre bad og to oppholdsrom, noe som dekker behovene for et bredt spekter av beboere.

Boligenes solrike uteplasser er tilpasset slik at sollyset kan nytes til døgnets forskjellige tider. Den åpne stue-/kjøkkenløsningen med gjennomlys slipper dagslyset dypt inn og hever romopplevelsen. Møbleringssonene er gode og utsikt mot sør er godt ivaretatt. Utgang til uteplass fra både stue og kjøkkensone medfører stor fleksibilitet for
bruken av uteplassen og knytter sammen innvendige og utvendige arealer som en funksjonell helhet.

Boligtype A
De ytterste boligene (Bolig A) er størst, og har 5 soverom, 2 stuer og 3 bad, kombinert stue- og kjøkkenløsning samt loftstue. De har også dobbel, åpen garasje med boder. Innvendig bruksareal er 189 m².
Bolig A har eget vaskerom og ekstraarealer som er fordelt fint mellom alle rommene.

Pris fra kroner 4 681 250,-*

Boligtype B

De midterste boligene (Bolig B) har 5 soverom, 2 stuer og 3 bad, kombinert stue- og kjøkkenløsning samt loftstue. De har dobbel, åpen garasje med boder. Innvendig bruksareal er 163 m².

Pris fra kroner 4 541 250,-*

*forutsetter egeninnsats

Inkludert ladestasjon for elbil
Det er klart du helst vil lade elbilen hjemme. Ladestasjonen ZAPTEC HOME 4G er en sofistikert ladestasjon beregnet for privat garasje eller privat parkeringsplass i enebolig eller fritidsbolig. Den gir deg frihet til å lade elbilen hjemme når det passer deg.

I jordmor Annas hage

Annas hage har fått navn etter Anna Nærbø Rettedal (1843 – 1936). I 1893 kom 50 år gamle Anna fra Forsand til Hommersåk hvor hun ble den første jordmoren i Riska. Etter hvert bygget jordmor Anna hus i området hvor hun fortsatte i sitt virke til hun var godt opp i 70-årene. Mang en Hommersåk-bu kom til verden med hjelp fra Anna, og navnet på feltet er gitt til hennes ære.

Flotte Hommersåk

Hommersåk er en flott plass å bo – spesielt om du setter pris på blå og grønne kvaliteter. Beliggenheten inviterer til båtliv, fiske, turer langs sjø og på land. Det går tursti like i bakkant av Annas hage. Ned til havna og badeplassen er det ca. 10 minutter å gå – eller kanskje du vil opp i høyden, til Hommersandfjellet?

Tett på Sandnes

Til Sandnes er det ca. 13 km, og bussrute 21 har hyppige avganger til Sandnes og Forus. Det er sykkelsti hele veien til Sandnes. Fra Hommersåk har det vært båtrute til Stavanger siden 1894! I dag er det mange som pendler til jobb med hurtigbåten som bruker 20 minutter til Stavanger sentrum. Hommersåk er tettstedet i bydelen Riska. Det bor et par tusen mennesker i sentrumsområdet.

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..