Pris3 890 000
Bruksareal bolig178 m2
Antall soverom4-5
EnergikarakterC
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Beliggenhet
Eksklusivt nytt lite tomtefelt i Grimstad kommune –

Vi er nå så heldige at vi kan presentere 2 boliger med landlig beliggenhet i Eide i Grimstad kommune. Feltet består av 4 eneboligtomter. To av tomtene er allerede solgt og bebygd.
Adressene er Eideveien 40 og 42. Disse to tomtene ligger ytterst på åsdraget og har fri sikt utover fra stuevinduet og kjøkken utover eng og mark.

Her er det fint å nyte roen i et lite, rolig og eksklusivt byggefelt med lite trafikk.

Turstien begynner i din egen hage og du har fantastisk skog og eng med rikt dyreliv når du bruker din egen hage som utgangspunkt for turen.
Det er 3 minutter til sjøen i bil.

Solrikt og landlig på en kolle, med flotte turområder, skogeng og stier som starter i din egen hage. Boligene ligger som nabo til flotte skogsarealer.

Universitetsbyen Grimstad
Grimstad med Høgskolen i Agder fikk universitets status i 2007 og i 2010 var Campus Grimstad med sine nye bygg klare for å ta imot nye studenter. Universitetet er i full drift.

Innhold/rom:
Hovedetasje: Entre/hall, stue, kjøkken, 1 soverom/TV-stue, bad, vaskerom/bod.
Loftsetasje: Romsli loftstue 3 soverom, 2 bad, walk in garderobe, bod, gang

Mulighet for flere soverom.

Tomt
Tomtene er eiertomter. Tomtene er ferdig grovplanert og det er inkludert pukk rundt ringmuren på huset og på to paringsplasser utenfor arealet som er avsatt til garasje. Det er ikke inkludert opparbeidelse av hage. Gleden med å planlegge og tegne og bygge sin egen hage ønsker vi at du skal beholde, men vi har underentreprenører som kan levere jord, plen, busker og trær hvis ønskelig og etter avtale.

Standard
Husene leveres med malingsklar standard.

Det er inkludert grunnarbeid med planering og grusing av biloppstillingsplass og planering for fremtidig garasje. Det leveres ikke annet tomtearbeid eller hage.

Mur pipe og betongarbeid er inkludert.

Tak innvendig leveres med hvite ferdigbehandlet plater. Lister rundt vinduer og dører er behandlet i hvitt fra fabrikk. Takstein leveres i koksgrå eller rød utførelse. Kledning leveres grunnet
i hvit. Kledning er ikke sluttbehandlet. Vinduer med karmer og rammer leveres i hvitt. Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Opplegg for sentralstøvsuger i vegger.

Kjøkken leveres i type Strai, Komfort/Premium ihht standard omfang.

Hvitevarer er ikke inkludert. Garasje er ikke inkludert.

Standard rørleggerpakke og elektrikerpakke leveres.

Oppvarming: Det er varmekabler på begge bad samt i del av entre. Klart for å kunne innstallere vedovn.

Areal og eierform
Tomt nr. 40. Areal:2238 kvm,
Eierform: Eiet tomt

Vei, vann og avløp
Det er offentlig vann. Det er privat kloakk i feltet. Det er privat vei fra riksvei og inn til huset.

Planstatus:
Eiendommene ligger i uregulert område men er avsatt
til LNF med spredt boligbebyggelse. De er godkjent fradelt til boligformål, det foreligger avkjøringstillatelse, veiretter og tillatelse til å koble seg på vann og kloakk.

Adkomst
Følg E18 og ta av mot gamle E18 (F 420)retning Homborsund. Kjør forbi avkjørselen til Homborsund og ta av til venstre på Eideveien. Følg denne ca 1 km og tomtene ligger inne på høyre side.

Nærområdet
Det knytter seg mye historie til Grimstad og Eide og Homborsund brygge som ligger 5 minutter unna med bil. Homborsund er stedet de fleste forbinder med sommer og sol, båtliv og reker.
Ekte sørlandsidyll med svaberg, lune viker og sund, samt ut mot havet med flott fiske og storslått natur. Fantastisk fiske fra svabergene og Eide og Homborsund eller på grunnene rundt Bjorøya med sjøørret og torsk og makrell. Også flotte forhold for padling med variert natur, bukter og viker.

Grimstad er kjent for å ha flest soltimer/ soldager i landet. Grimstad som det stedet i landet som er nærmest Skagerak/Danmark

Omkostninger

Tiltakshaver/forbruker må påregne kostnad med byggesaksgebyr, samt tilkoplingsavgift for vann til kommunen.

Ta kontakt for nærmere oversikt på pris.

Dokumentavgift til staten 2,5% av kjøpesummen på tomten.
Tinglysningsgebyr for skjøte kr. 525,-. Tinglysings- og attestgebyr pr. obligasjon kr. 721,-. Det tas forbehold om endring av statens satser.

Planer og fasader

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..