Alle ferdighusene fra oss i Hellvik Hus har gode og gjennomtenkte løsninger som gir deg en praktisk og funksjonell bolig hele livet gjennom.

Vi har bygget hus i mange år og vet at mange kunder har sine egne krav og ønsker til huset de vil bygge. Noen ganger skyldes det spesielle behov, andre ganger handler det rett og slett om smak. Da er det kjekt å vite at alle ferdighusene våre enkelt kan tilpasses dine ønsker og behov. Bruk gjerne våre ferdighus som inspirasjonskilde når du skal finne drømmeboligen din.

Ønsker du å gjøre noen endringer er det bare å ta kontakt med oss, så hjelper våre dyktige boligkonsulenter og arkitekter deg å gjøre tilpasningene som må til for at huset skal bli sånn du ønsker deg – innenfor rammene av gjeldende reguleringer og forskrifter.

Innred boligen med RoomSketcher

RoomSketcher er et gratis, brukervennlig tegneverktøy som lar deg innrede drømme­boligen din med ekte produkter, og lar deg ta bilder i 3D.

Du kan enkelt flytte vegger, plassere møbler der du vil og se resultatet umiddelbart. Ta med plantegningen med dine ønskede tilpasninger til oss, så vil vi i Hellvik Hus hjelpe deg så godt vi kan å realisere drømmen din.

Kontakt oss

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..